קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות4
ציון בריאות87
מגזין

טונה צרובה עם רוטב לימון-ווסאבי וצ'יפס וונטון חרדל חם

טונה צרובה עם רוטב לימון-ווסאבי וצ'יפס וונטון חרדל חם
טונה צרובה עם רוטב לימון-ווסאבי וצ'יפס וונטון חרדל חם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. אם יש לכם בצל ירוק טרי, מיץ לימון, רוטב סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה נהדר. מתכונים דומים: טונה צרובה עם רוטב לימון-ווסאבי וצ'יפס וונטון חרדל חם, טונה צרובה עם סלט צנון ורוטב ווסאבי, ו טונאן צרוב וסלט צנון עם רוטב ווסאבי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מסדרים עטיפות וונטון על תבנית אפייה מוכנה ספריי עם ספריי בישול. מתבלים את הצמרות במלח, פלפל שחור ואבקת חרדל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
אבקת חרדלאבקת חרדל
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים 6 דקות, עד חום זהוב פריך.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
בינתיים, מעיל מחבת גריל תנור העליון או מחבת עם ספריי בישול ולהגדיר מעל חום בינוני גבוה כדי לחמם מראש. מתבלים את שני הצדדים של סטייק הטונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
סטייק טונהסטייק טונה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים טונה על מחבת חם לצרוב 2 עד 3 דקות לכל צד עבור doneness בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד רוטב סויה, מיץ לימון, להדביק ווסאבי, ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מעבירים טונה לצלחת הגשה ורוטב כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
8
מפזרים את החלק העליון עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
9
מגישים שבבי וונטון לצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.