קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות84
מגזין

טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג מנטה עם חומוס חריף כתוש

טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג מנטה עם חומוס חריף כתוש
המתכון טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג מנטה עם חומוס חריף כתוש יכול לספק את הכמיהה המזרחית שלך באמצע בערך 3 שעות ו -5 דקות. מתאים ל-4 ומחירו 7 מנות.66 דולר למנה. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי יש 1193 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 69 גרם שומן למנה. אם יש לכם גרידת לימון, שמן זית, טונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש ב הקרקע פלפל אנגלי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אוכל אנג'ל פלפל אנגלי עם גבינת אננס ופאי מיובש בתנור כמו קינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. עם כפית ציון 93%, המנה הזו נהדרת. נסו טונה קופטה עם מולסה רימונים-זיגוג מנטה עם חומוס חריף כתוש, חומוס כתוש חריף, ו עטיפת חומוס עדשים עם מתכון מולסה רימונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 12 שיפודי עץ ספוגים במים במשך שעה 1
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
1
מקציפים יחד את מולסה הרימונים, הדבש, מיץ הלימון, החרדל והנענע ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
חרדלחרדל
דבשדבש
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
תנו לזיגוג לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
1
מחממים 2 כפות שמן קנולה במחבת קטנה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
4
מוסיפים את רסק העגבניות, כמון, פלפל אנגלי קאיין, ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
כמוןכמון
5
מסירים מהאש ומניחים להתקרר מעט.
6
חותכים את הטונה לגושים גדולים ומוסיפים אותה למעבד מזון יחד עם תערובת התבלינים המקוררת, 1/4 כוס הפטרוזיליה הקצוצה וגרידת הלימון. מתבלים במלח ופלפל. תהליך עד חלקה למדי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מעבירים לקערה ומצננים לפחות 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מחממים גריל פחמים לחום גבוה בשיטת החום הישיר.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מחלקים את תערובת הטונה ל -12 מנות שוות ומגלגלים לכדורגל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
טונהטונה
10
מברישים את הקופטים במעט מהשמן שנותר ומפזרים מלח ופלפל. צולים עד להזהבה ומעט חרוך מכל הצדדים ופשוט מבושלים, כ -2 דקות לכל צד. שומרים חלק מהזיגוג להגשה, ואז מברישים את הקופטים בחלק מהזיגוג שנותר בכל פעם שאתה מסתובב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
זיגוגזיגוג
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מעבירים את השיפודים לפלטה ותולים מעט מהחומוס החריף שלידם.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
12
מטפטפים את הקבבים עם זיגוג נוסף ומפזרים את עלי הפטרוזיליה מעל.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
זיגוגזיגוג
13
שמים שני שליש מחומוס במעבד מזון יחד עם הטחינה, שמן השומשום, הדבש, השום, הצ ' ילה, מיץ הלימון, הרוטב החם אם משתמשים ומתבלים במלח ופלפל. פירה עד כמעט חלקה. כשהמכונה פועלת, מזלפים מספיק שמן זית ליצירת מחית חלקה אך סמיכה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן שומשוםשמן שומשום
חומוסחומוס
רוטב חריףרוטב חריף
שמן זיתשמן זית
שוםשום
טחינהטחינה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
14
מעבירים לקערת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מכניסים את גרגירי החומוס שנותרו לקערה ומועכים גס בעזרת מועך תפוחי אדמה. כף את גרגירי החומוס המעוכים על גבי המחית.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
קערהקערה
16
מזלפים שמן זית ומפזרים עלי פטרוזיליה מעל.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שמן זיתשמן זית

מרכיבים

1קילוגרםחומוס, סחוט, שטף היטב סחוט שובחומוס, סחוט, שטף היטב סחוט שוב53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2חתיכות טופי הית' ברחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1השארפטרוזיליה טרי שטוח עלה, לקישוטפטרוזיליה טרי שטוח עלה, לקישוט591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, בתוספת עלים שלמים להגשהפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, בתוספת עלים שלמים להגשה8עלי נענע טריים, קצוצים דקעלי נענע טריים, קצוצים דק680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טונה טרייהטונה טרייה2ציפורןשום, מרוסק למשחהשום, מרוסק למשחה4ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1חתיכות טופי הית' ברallspice הקרקעallspice הקרקע1חתיכות טופי הית' ברקינמון טחוןקינמון טחון1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון12 כפיות אבקת שוםr honeyr honey1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים3מקפיםמעט רוטב חריף, כגון טבסקו, אופציונלימעט רוטב חריף, כגון טבסקו, אופציונלי1מיץ לימוןמיץ לימון4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1גרידת לימוןגרידת לימון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמולסה רימוניםמולסה רימונים1קטןבצל אדום, קצוץ דקבצל אדום, קצוץ דק1סראנו צ'ילה, פרוססראנו צ'ילה, פרוס2חתיכות טופי הית' ברשמן שומשום קלוישמן שומשום קלוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרטחינהטחינה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

טונאן בתפריט? נסה להתאים עם יין מרלו,פינו נואר ורוזילי. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. אוסף ריימונד ר מרלו עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ריימונד ר אוסף מרלו
ריימונד ר אוסף מרלו
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיפים חלקים יחד עם רמזים לאדמה ותבלינים בגימור הווניל הטעים. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. זוג עם כל דבר, החל סלמון בגריל, פילה חזיר, עוף צלוי צלעות קארי אדום תאילנדי או טאגין מרוקאי.