טונה קישואים מרפק פסטה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מקרוני מרפק, מים, תיבול עשבי תיבולוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: סלט פסטה מרפק של אלי, נטישה פזיזה: צרוב Ahi Tunan על מיטה של סרטי קישואים ופסטה מחיטה מלאה עם רוטב חריף, ו המבורגר גולש עם מרפק מקרוני.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים שום עד שהתרכך, כ 2 דקות. מערבבים קישואים, מלח, עשבי תיבול איטלקיים, פתיתי פלפל אדומים לתוך שמן שום; לבשל ומערבבים עד קישואים מתחיל להתרכך, על 5 דקות.
מערבבים ברוטב מרינרה ומים ומביאים רוטב לרתיחה.
מערבבים בעדינות טונה ברוטב. מבשלים עד קישואים הם כמעט במכרז, 7 עד 10 דקות יותר.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה; מערבבים במקרוני מרפק. מבשלים עד עדיין המשרד, על 7 דקות.
מערבבים מקרוני מרפק לתוך רוטב טונה עד משולב היטב. טעם לרמות מלח ולהתאים במידת הצורך. כבה חום, מכסה מחבת, ולתת פסטה ורוטב לעמוד בדיוק 6 דקות ו 15 שניות. פסטה תספוג את הרוטב ותהיה עדינה יותר.
מגישים בקערות ומפזרים גבינת פרמזן.