טונה קריבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טונאן הקאריביים. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 453 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך אננס, עגבניות שרי, קוסקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון במרכז אמריקה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו טונה בגריל קריבי, טונה מתובלת בקאריביים, ו טונה קריבית גריל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית, ערבוב היטב. לכסות ולהניח בצד.
שלב את התרכיז ואת 5 המרכיבים הבאים; להזמין חצי תערובת.
יוצקים את התערובת הנותרת לתוך שקית פלסטיק כבדה, zip-top; להוסיף דגים. שקית חותם, ולנער קלות עד דגים מצופה היטב. להשרות במקרר עד 3 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר דגים מן המרינדה, השלכת המרינדה. מעיל מחבת nonstick עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף דגים; לבשל 2 עד 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
הוסף תערובת מיץ שמורות למחבת. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מביאים 1 1/2 כוסות מים ומלח לרתיחה בסיר קטן; מערבבים בקוסקוס.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.
כדי לשרת, למקם קוסקוס באופן שווה על 4 צלחות; למעלה קוסקוס עם דגים. כפית כל מיצי פאן שנותרו על דגים וקוסקוס. למעלה באופן שווה עם תערובת אננס שמורה.