קושירגיל
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

טוסט גבינה דק מאוד

טוסט גבינה דק מאוד
כריך גבינה בגריל דק מאוד הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 348 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך deli deluxe גבינה אמריקאית, לחם חווה pepperidge, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: Crockpot משך חזיר + גבינת בירה טוסט גבינה, מקרוני וגבינה בגריל כריכי גבינה, ו כריכי הגבינה הטובים ביותר אי פעם בגריל.

הוראות

1
מורחים מספיק חמאה כדי לכסות את שני הצדדים של כל פרוסת לחם. (כן, שניהם.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
מחממים מחבת nonstick גדולה או מחבת מעל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים פרוסות לחם ומבשלים, מחליקים אותם סביב המחבת כשהם מבשלים עד חום זהוב אפילו בצד הראשון, על 2 דקות. הפוך שתי פרוסות מעל ולמעלה כל אחד עם שתי פרוסות של גבינה. (הגבינה צריכה ללכת ישירות על הצד המבושל).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את שתי פרוסות הלחם האחרות למעלה, ויוצרים שני כריכים עם הגבינה וצדדים משחימים באמצע, ואת הצדדים שעדיין לא מבושלים מבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
כריכי בישול, מערבלים אותם בעדינות סביב המחבת מדי פעם עד שישבנים זהובים חום, על 2 דקות. להעיף ולבשל בצד שנותר, בעדינות מערבלים אותם סביב המחבת מדי פעם עד שהצד הנותר הוא חום זהוב, כשתי דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'