קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 27 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

טוסט גבינת פימנטו

טוסט גבינת פימנטו
טוסט גבינת פימנטו דורש כ 3 שעות ו-27 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו לחם בריוש, מיונז אמיתי, פימנטוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה. מתכונים דומים: טוסט גבינת פימנטו, כריך גבינת פימנטו בגריל ל # SundaySupper, ו כריך גבינת פימנטו עם חמוצים תוצרת בית.

הוראות

1
דופק את הגבינה, מיונז, פימנטוס וקיין במעבד המזון עד רק בשילוב. מתבלים במלח ופלפל. כיסוי וצינה לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מורחים קצת מיונז נוסף על צד אחד של כל פרוסת לחם קלוי. מסדרים 6 פרוסות, מאיו בצד למטה, על משטח עבודה נקי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3
מניחים 2 כפות גדושות גבינת פימנטו באופן שווה על 6 פרוסות לחם העליון עם הנותרים 6 פרוסות לחם, מאיו בצד כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פימנטוגבינת פימנטו
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4
במחבת nonstick גדול מעל חום מתון, לבשל 3 כריכים עד הלחם הוא חום זהוב והגבינה מתחילה להמיס, על 3 דקות. הפוך את הכריכים מעל ומבשלים עד חום זהוב, על 3 דקות יותר. נגב את המחבת נקי וחזור עם הנותרים 3 כריכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מה לזרוק ב: אם אתה אוהב pimento שלך באמת חריף, אתה תמיד יכול להוסיף קצת צ ' יפוטלה ברוטב אדובי לתת לו טעם מעושן. זה יכול לשמש גם מטבל משעשע. תארגן גזר גמדי ותחתוך כמה מקלות סלרי מסביב לגבינה. אנשים ינהרו אליו.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון