טוסט כרוב ופטריות
טוסט כרוב ופטריות הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 236 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, פטריות פורצ'יני, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: טוסט כרוב ופטריות, טוסטים פטריות עם רוקטה, ו טוסטים ארטישוק & פטריות.
הוראות
בקערה קטנה חסינת חום, לכסות את פורצ ' יני מיובש עם 1 כוס מים רותחים ולתת לעמוד עד מתרכך, על 15 דקות.
מסננים את פורצ ' יני ושומרים את הנוזל השריה. דק קוצצים את פורצ ' יני.
במחבת גדולה, להמיס 2 כפות של החמאה.
מוסיפים את פורצ ' יני ו shiitake ומתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד שיטאקה הם התרככו קלות השחמה, כ 8 דקות.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות.
הוסף את פורצ ' יני השריית נוזל, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית. מרתיחים עד הנוזל הוא התאדה, על 5 דקות. לגרד את התערובת לתוך קערה.
מוסיפים את 2 כפות החמאה הנותרות למחבת.
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום נמוך בינוני, מתערבבים לעתים קרובות, עד שהכרוב רך מאוד, כ -15 דקות.
להוסיף כמה כפות מים למחבת אם זה נראה יבש. החזר את תערובת הפטרייה למחבת.
מוסיפים את הקרם ואת הטרגון ומבשלים עד הקרם הוא כמעט התאדה, על 5 דקות.
מברישים את הלחם עם שמן וגריל על חום גבוה, הופך פעם אחת, עד קלוי.
מורחים את תערובת כרוב פטריות על טוסטים ומגישים.