קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

טוסט ממוסס צ'דר

טוסט ממוסס צ'דר
טוסט ממוסס צ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 362 קלוריות. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שאור, עגול הקרקע, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו טורקיה בגריל, צ'דר & חמוציות על שאור, פימיאנטו בגריל, צ'דר ובייקון על שאור, ו גבינת שאור בגריל עם Poblanos קלוי, צ'דר מעושן וחמאה חומה קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 1 כפית חמאה במחבת לא דביקה גדולה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל, ומבשלים 4 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום; לבשל 10 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
מערבבים בשר בקר, פלפל, ומלח בקערה בינונית. מחלקים את תערובת הבשר ל 4 מנות שוות, בעיצוב כל אחד לתוך 1/4 אינץ ' עבה סגלגל פטי.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מניחים את הקציצות על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; צלייה 4 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
מניחים 1 פרוסת גבינה על כל אחד 4 פרוסות לחם; העליון כל פרוסה עם 1 פאטי ו 3 כפות תערובת בצל. מכסים עם פרוסות הלחם הנותרות. ממיסים 1/2 כפית חמאה במחבת מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני; מוסיפים 2 כריכים למחבת. מבשלים 4 דקות בכל צד עד השחמה גבינה נמסה. חזור על ההליך עם 1/2 כפית חמאה והכריכים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'