טוסט צרפתי BLT
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם חלב, מלח כשר ופלפל, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו טיפים עבור לחם מטוגן בריא יותר + אוכמניות שיבולת שועל פרנץ ' טוסט, קינמון טוסט קראנץ ® מצופה תפוח ממולא לחם צרפתי, ו קינמון טוסט קראנץ '® אצבעות פרנץ ' טוסט (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד ביצים וחלב ומתבלים במלח ופלפל. טובלים את שני הצדדים של כל חתיכת לחם בתערובת הביצה והלחם יושב בתערובת הביצה בזמן שאתה מכין את שאר החומרים.
עבודה בקבוצות, לבשל את הבייקון על אש בינונית עד פריך, ניקוז הבייקון על מגבות נייר. בזהירות לשפוך את שומן הבייקון ולנגב את המחבת נקייה עם מגבת נייר.
במחבת ניקה להמיס חצי החמאה על חום בינוני. לאחר החמאה מתחילה לרעוד, מוסיפים חצי פרוסות לחם ספוג, ומבשלים עד השחמה, על 5 דקות. הפוך ומבשל עד שהצד השני יש השחמה, עוד כמה דקות.
העברה למתלה תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת ולחזור עם לחם וחמאה הנותרים.
מחלקים פרוסות לחם בין 4 צלחות, מעל כל פרוסה עם חסה קרועה, ואחריו פרוסת עגבניות, שתי חתיכות של בייקון מנה של מיונז. מתבלים כל צלחת עם מלח ופלפל ומקשטים עם בצל ירוק פרוס.