טוסט צרפתי אגוז שחור
אם יש לך בננה, חלב, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אגוז תפוח, טוסט צרפתי אגוז דבש, ו בננה אגוז ממולא פרנץ ' טוסט.
הוראות
מניחים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד חם; להוסיף 2 כפות. אגוזי מלך שחורים קצוצים, ומבשלים, תוך ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד קלוי.
ממיסים 1 כף. חמאה קלה במחבת קטנה מעל חום בינוני; להוסיף פרוסות בננה, ומבשלים 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים אגוזי מלך שחורים קלויים ודבש 1/4 כוס, ולהסיר מהחום.
לטאטא יחד ביצים ו -3 המרכיבים הבאים בצלחת רדודה או pieplate. לחץ קלות על פרוסות לחם, 1 בכל פעם, לתוך תערובת ביצים, ציפוי שני הצדדים של הלחם. לבשל לחם, בקבוצות, על מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני 1 עד 2 דקות בכל צד או עד הסוף. חזור על הליך, במידת צורך.
מגישים עם תערובת בננה וסירופ.
* אגוזי פקאן קצוצים או אגוזי מלך מסורתיים ניתן להחליף.