טוסט צרפתי אפוי עם פירורי פקאן
המתכון טוסט צרפתי אפוי עם פירורי פקאן יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו-45 דקות. ארוחת הבוקר הזאת 638 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סירופ אוכמניות, אגוז מוסקט טחון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: טוסט צרפתי אפוי עם פירורי פקאן, טוסט צרפתי אפוי עם פירורי פקאן, ו קינמון לילה להתפורר טוסט צרפתי אפוי: [גלוטן, סוכר ומוצרי חלב חינם].
הוראות
פרוש לחם על תבנית אפייה מעוטרת; תן לעמוד בן לילה.
לחם לחתוך כך פרוסות דומות בגודל. סדר, חופפים, בשורות בצלחת מוכנה.
להקציף ביצים, חלמונים, שמנת, חלב, סוכר, וניל, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח בקערה בינונית.
יוצקים על לחם, לוחצים על לחם כדי לעזור לו לספוג את פודינג. כיסוי וצינה לפחות 2 שעות.
לעשות קדימה: לחם יכול להיות ספוג 1 יום קדימה. שמור צונן.
מחממים תנור ל 375°f. Pulse פקאן, חמאה, סוכר חום, ומלח במעבד מזון עד האגוזים קצוצים גס.
לפזר פקאן להתפורר מעל לחם ספוג.
מניחים צלחת על תבנית אפייה מעוטרת ומכסים בחוזקה בנייר כסף.
אופים עד התחמם (סכין מוכנס למרכז צריך להרגיש חם למגע), 25-30 דקות.
הסר רדיד ואופים עד השחמה עמוקה, 35-40 דקות יותר.
בואו להתקרר מעט לפני ההגשה עם סירופ אוכמניות.
לעשות קדימה: תערובת פקאן ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.