קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

טוסט צרפתי בן לילה

טוסט צרפתי בן לילה
טוסט צרפתי לילה יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגוז מוסקט טחון, אגוזי פקאן, לחם וביצים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. עם כפית ציון 46%, המנה הזו טובה. נסו טוסט צרפתי בן לילה, טוסט צרפתי בן לילה, ו טוסט צרפתי בן לילה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה, מכים קלות ביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים פנימה שמנת, סוכר, תמצית רום אם רוצים, וניל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
תמצית רוםתמצית רום
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את הלחם בשכבה אחת בשני 15 אינץ ' משומנים היטב. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
יוצקים את תערובת הביצים על לחם בכל תבנית. הופכים לחם לציפוי שני הצדדים. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תן לעמוד במשך 30 דקות.
6
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות למשך 20-22 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בינתיים, לסירופ, הביאו סוכר חום, סירופ תירס ומים לרתיחה בסיר. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים אגוזי פקאן וחמאה; מבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
9
מגישים עם הטוסט הצרפתי.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור