טוסט צרפתי ממולא אפרסק
טוסט צרפתי ממולא אפרסק הוא מתכון אמריקאי המגיש 10. צופה בדמות שלך? למתכון צמחוני לקטו אובו זה יש 242 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר מאוד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך תמצית ונילן, אפרסקים בסירופ קל במיוחד, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מדהים של 36%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טוסט צרפתי ממולא מסקרפונה עם קומפוט אפרסק, קראנץ ' טוסט קינמון עם טוסט צרפתי ממולא תפוחים מצופה, ו קראנץ ' טוסט קינמון עם טוסט צרפתי ממולא תפוחים מצופה.
הוראות
מסדרים מחצית מהלחם ב -13 אינץ'. 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם אפרסקים,אגוזי פקאן ושאר הלחם.
בקערה קטנה, לטאטא את הביצים, חלבונים, חלב, סוכר, 1 כפית קינמון וניל; יוצקים על הלחם. מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה.
אופים, חשופים, ב 400 לום במשך 20 דקות.
בקערה קטנה שלבו את הקמח, הסוכר החום והקינמון שנותר; חותכים פנימה חמאה עד לקבלת פירורים.
אופים 5-10 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
מגישים עם סירופ אם רוצים.