טוסט צרפתי סאלי לון
גשו לסופר וקנו חביצת טוסט, חמאה, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סאלי לאן, Sally Lunn Bread, ו Sally Lunn Bread (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים דובדבנים, סיידר תפוחים, ויסקי; בואו לעמוד 30 דקות.
עבודה על קערה קטנה כדי לתפוס מיץ, להסיר קליפה מתפוז, באמצעות סכין חיתוך חדה או מקלף ירקות.
חתוך את פיט הרחק מרינד. קוצצים דק קליפה. לסחוט מיץ מתפוז.
מערבבים מיץ, קליפה קצוצה, 1 כוס חלב, 1/2 כוס חמאה, זעפרן בסיר; לחמם עד חמאה נמס, ערבוב מדי פעם. מגניב עד 120 עד 13
שלב שמרים ומים חמים בכוס מדידה נוזלית 1 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים קמח, מלח וסוכר חום בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים תערובת חלב, תערובת שמרים, ו 3 ביצים; מערבבים היטב. בהדרגה להוסיף תערובת נוזלית לתערובת קמח, פועם במהירות גבוהה של מערבל חשמלי. מקציפים 2 דקות נוספות במהירות בינונית. מערבבים דובדבנים ונוזל.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. מערבבים היטב בלילה.
כפית הבלילה לתוך משומן היטב 9" x 5" x 3" loafpan. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד כמעט הוכפל בתפזורת.
אופים ב 400 במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350, ואופים 20 דקות נוספות. מגניב במחבת 10 דקות.
הסר לחם מן המחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
חותכים לרוחב כיכר לתוך 8 פרוסות.
חותכים כל פרוסה בחצי באלכסון. טובלים כל פרוסת לחם לתוך פודינג לחם מטוגן, ציפוי טוב.
מסדרים 8 חצי פרוסות לחם על מחומם משומן מחומם מחומם, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה. חזור על הנוהל עם פרוסות לחם שנותרו, regreasing מחבת, במידת הצורך.
חותכים חריץ בחלק העליון של כל חתיכת לחם מטוגן בתוך 1/2" קצה. דברים כל כיס עם 2 כפות פירות חורף חמים.
מגישים פרנץ ' טוסט עם חמאת פקאן דבש, סירופ קינמון-מייפל ותערובת פירות חורף חמה נוספת.