קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט צרפתי סאלי לון

טוסט צרפתי סאלי לון
גשו לסופר וקנו חביצת טוסט, חמאה, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סאלי לאן, Sally Lunn Bread, ו Sally Lunn Bread (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים דובדבנים, סיידר תפוחים, ויסקי; בואו לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
2
עבודה על קערה קטנה כדי לתפוס מיץ, להסיר קליפה מתפוז, באמצעות סכין חיתוך חדה או מקלף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
חתוך את פיט הרחק מרינד. קוצצים דק קליפה. לסחוט מיץ מתפוז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מערבבים מיץ, קליפה קצוצה, 1 כוס חלב, 1/2 כוס חמאה, זעפרן בסיר; לחמם עד חמאה נמס, ערבוב מדי פעם. מגניב עד 120 עד 13
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
שלב שמרים ומים חמים בכוס מדידה נוזלית 1 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
6
מערבבים קמח, מלח וסוכר חום בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
7
מערבבים תערובת חלב, תערובת שמרים, ו 3 ביצים; מערבבים היטב. בהדרגה להוסיף תערובת נוזלית לתערובת קמח, פועם במהירות גבוהה של מערבל חשמלי. מקציפים 2 דקות נוספות במהירות בינונית. מערבבים דובדבנים ונוזל.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בתפזורת. מערבבים היטב בלילה.
9
כפית הבלילה לתוך משומן היטב 9" x 5" x 3" loafpan. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 30 דקות או עד כמעט הוכפל בתפזורת.
10
אופים ב 400 במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 350, ואופים 20 דקות נוספות. מגניב במחבת 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
הסר לחם מן המחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
חותכים לרוחב כיכר לתוך 8 פרוסות.
13
חותכים כל פרוסה בחצי באלכסון. טובלים כל פרוסת לחם לתוך פודינג לחם מטוגן, ציפוי טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
14
מסדרים 8 חצי פרוסות לחם על מחומם משומן מחומם מחומם, ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה. חזור על הנוהל עם פרוסות לחם שנותרו, regreasing מחבת, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
חותכים חריץ בחלק העליון של כל חתיכת לחם מטוגן בתוך 1/2" קצה. דברים כל כיס עם 2 כפות פירות חורף חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
16
מגישים פרנץ ' טוסט עם חמאת פקאן דבש, סירופ קינמון-מייפל ותערובת פירות חורף חמה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים