טוסט צרפתי עם פירות יער מעורבים הוא ארוחת בוקר אמריקאית. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. לכו לחנות ואספו פטל, מקלות קינמון, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טוסט צרפתי עם פירות יער, טוסט צרפתי עם פירות יער מבושלים, ו טוסט צרפתי קלאסי עם פירות יער.
הוראות
1
בסיר קטן מחממים את החצי וחצי עם הקינמון, רק עד שנוצרות בועות סביב דופן התבנית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסירים מהאש; מניחים בצד לתלול למשך 30 דקות.
3
בקערה בינונית מקציפים קלות את הביצים עם אגוז המוסקט והסוכר. מסננים את חצי וחצי לתוך הביצים וזורקים את חתיכות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
פורסים את הלחם בעזרת סכין משוננת באלכסון, לחתיכות בעובי 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
7
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים מחצית מהחמאה. טובלים 9 מפרוסות הלחם בבלילה ומוסיפים למחבת. מבשלים את הפרוסות, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, כ -2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים את הטוסטים לתבנית אפייה. חזור על הפעולה עם יתרת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
9
אופים עד שהטוסטים מתחממים ומעט נפוחים, בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מחלקים את הטוסט על צלחות גדולות ואבק עם סוכר של ממתקים. למעלה עם פירות יער ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
11
בסיר קטן שלבו את הסוכר, שעועית הווניל והזרעים, זסטי ההדרים והמים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים בעדינות רבה עד לסירופי, בערך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
12
מסירים מהאש ומוסיפים את מיצי ההדרים.
13
שלב את הגרגרים בקערה. מסננים את הסירופ החם על הגרגרים ומשרים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.