קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

טוסט צרפתי עם פירות יער מעורבים

טוסט צרפתי עם פירות יער מעורבים
טוסט צרפתי עם פירות יער מעורבים הוא ארוחת בוקר אמריקאית. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. לכו לחנות ואספו פטל, מקלות קינמון, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 38%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טוסט צרפתי עם פירות יער, טוסט צרפתי עם פירות יער מבושלים, ו טוסט צרפתי קלאסי עם פירות יער.

הוראות

1
בסיר קטן מחממים את החצי וחצי עם הקינמון, רק עד שנוצרות בועות סביב דופן התבנית.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסירים מהאש; מניחים בצד לתלול למשך 30 דקות.
3
בקערה בינונית מקציפים קלות את הביצים עם אגוז המוסקט והסוכר. מסננים את חצי וחצי לתוך הביצים וזורקים את חתיכות הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מקציפים כדי להפוך את הבלילה חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
פורסים את הלחם בעזרת סכין משוננת באלכסון, לחתיכות בעובי 18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים מחצית מהחמאה. טובלים 9 מפרוסות הלחם בבלילה ומוסיפים למחבת. מבשלים את הפרוסות, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, כ -2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מעבירים את הטוסטים לתבנית אפייה. חזור על הפעולה עם יתרת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים עד שהטוסטים מתחממים ומעט נפוחים, בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מחלקים את הטוסט על צלחות גדולות ואבק עם סוכר של ממתקים. למעלה עם פירות יער ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
11
בסיר קטן שלבו את הסוכר, שעועית הווניל והזרעים, זסטי ההדרים והמים. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים בעדינות רבה עד לסירופי, בערך 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
מסירים מהאש ומוסיפים את מיצי ההדרים.
13
שלב את הגרגרים בקערה. מסננים את הסירופ החם על הגרגרים ומשרים בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מגישים.