טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות
המתכון טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 15 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 426 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 59 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו תותים, חלב, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פרנץ ' טוסט שוקולד עם סירופ תות, טוסט צרפתי קרואסון עם סירופ תות טרי, ו טוסט צרפתי אפוי פריך עם סירופ תות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לפצח את הביצים לתוך בלנדר ולהוסיף את החלב וקינמון. להתמזג עד החלמונים והלבנים משולבים. (שלב זה יכול להתבצע בצלחת רדודה עם מקצף או מזלג גם כן.)
יוצקים את התערובת לתוך צלחת רדודה או קערה רחבה התחתונה.
מחממים מחבת לא דביקה גדולה או מחבת על חום בינוני.
מוסיפים 2 כפות של החמאה ומערבלים אותו סביב המחבת; כאשר נמס, מניחים 1 חתיכת לחם בתערובת הביצה כדי לספוג במשך כ 10 שניות. תסתובב ותן להשרות בצד השני. זהו תהליך מהיר אל תתנו לחם להשרות זמן רב מדי כפי שהוא יקבל רטוב מדי.
מסננים את הביצה העודפת ומניחים את הלחם במחבת החמה. מיד להשרות 3 פרוסות לחם יותר, דואג לא להעמיס על המחבת.
מבשלים עד חום זהוב, פונה פעם אחת, על 2 דקות לכל צד.
חזור עם פרוסות חמאה ולחם שנותרו.
מגישים עם סירופ תות כפית מעל או בצד ליד השולחן.
מניחים את התותים, סוכר, וניל ו 2 כפות מים לסיר רחב או מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את התותים בשכבה אחת. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים בעדינות עד התותים הם רכים מאוד אדום אודם בצבע לאורך כל., אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 5 דקות .
מגישים חם על טוסט צרפתי או בצד ליד השולחן.