קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות

טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות
המתכון טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 15 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 426 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 59 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו תותים, חלב, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פרנץ ' טוסט שוקולד עם סירופ תות, טוסט צרפתי קרואסון עם סירופ תות טרי, ו טוסט צרפתי אפוי פריך עם סירופ תות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לפצח את הביצים לתוך בלנדר ולהוסיף את החלב וקינמון. להתמזג עד החלמונים והלבנים משולבים. (שלב זה יכול להתבצע בצלחת רדודה עם מקצף או מזלג גם כן.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת רדודה או קערה רחבה התחתונה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים מחבת לא דביקה גדולה או מחבת על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים 2 כפות של החמאה ומערבלים אותו סביב המחבת; כאשר נמס, מניחים 1 חתיכת לחם בתערובת הביצה כדי לספוג במשך כ 10 שניות. תסתובב ותן להשרות בצד השני. זהו תהליך מהיר אל תתנו לחם להשרות זמן רב מדי כפי שהוא יקבל רטוב מדי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מסננים את הביצה העודפת ומניחים את הלחם במחבת החמה. מיד להשרות 3 פרוסות לחם יותר, דואג לא להעמיס על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מבשלים עד חום זהוב, פונה פעם אחת, על 2 דקות לכל צד.
8
חזור עם פרוסות חמאה ולחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
9
מגישים עם סירופ תות כפית מעל או בצד ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מניחים את התותים, סוכר, וניל ו 2 כפות מים לסיר רחב או מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את התותים בשכבה אחת. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים בעדינות עד התותים הם רכים מאוד אדום אודם בצבע לאורך כל., אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 5 דקות .
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מגישים חם על טוסט צרפתי או בצד ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים