קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות

טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות
המתכון טוסט צרפתי קלאסי עם סירופ תות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 15 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 426 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 59 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו תותים, חלב, קינמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים ממש אהבו את ארוחת הבוקר הזאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פרנץ ' טוסט שוקולד עם סירופ תות, טוסט צרפתי קרואסון עם סירופ תות טרי, ו טוסט צרפתי אפוי פריך עם סירופ תות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לפצח את הביצים לתוך בלנדר ולהוסיף את החלב וקינמון. להתמזג עד החלמונים והלבנים משולבים. (שלב זה יכול להתבצע בצלחת רדודה עם מקצף או מזלג גם כן.)
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת רדודה או קערה רחבה התחתונה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים מחבת לא דביקה גדולה או מחבת על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים 2 כפות של החמאה ומערבלים אותו סביב המחבת; כאשר נמס, מניחים 1 חתיכת לחם בתערובת הביצה כדי לספוג במשך כ 10 שניות. תסתובב ותן להשרות בצד השני. זהו תהליך מהיר אל תתנו לחם להשרות זמן רב מדי כפי שהוא יקבל רטוב מדי.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מסננים את הביצה העודפת ומניחים את הלחם במחבת החמה. מיד להשרות 3 פרוסות לחם יותר, דואג לא להעמיס על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מבשלים עד חום זהוב, פונה פעם אחת, על 2 דקות לכל צד.
8
חזור עם פרוסות חמאה ולחם שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
מגישים עם סירופ תות כפית מעל או בצד ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
10
מניחים את התותים, סוכר, וניל ו 2 כפות מים לסיר רחב או מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את התותים בשכבה אחת. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים בעדינות עד התותים הם רכים מאוד אדום אודם בצבע לאורך כל., אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 5 דקות .
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מגישים חם על טוסט צרפתי או בצד ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים