קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

טוסט קוקוס Dacquoise עם גלידת אננס תפוזים

טוסט קוקוס Dacquoise עם גלידת אננס תפוזים
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם ליווי: רוטב קרמל רום כתום, סוכר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, סלט אננס וכתום עם קוקוס קלוי, ו צלייה: אננס בזיגוג רום עם קוקוס קלוי וגלידת Vanillan.

הוראות

1
חותכים קליפה ממחצית אננס, ואז לסחוט מיץ מרינד עם הידיים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
יוצקים מיץ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה. אננס הליבה, ואז דק קוצצים בשר אננס וצינה, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מביאים שמנת, חלב, סוכר ומלח לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
לטאטא ביצים בקערה עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף תערובת שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
העברת פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 175 עד 82° על מדחום, 3 עד 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מיד לשפוך דרך מסננת לתוך קערה ניקתה ומערבבים מיצי גרידה, תפוזים ולימון, ומיץ אננס שמורות. Cool custard לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ואז צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, כ 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
מורחים קוקוס באופן שווה בתבנית אפייה רדודה וטוסט באמצע התנור, תוך ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 10 עד 12 דקות. מגניב במחבת על מדף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
למסיבותלמסיבות
3
להפחית את התנור ל 93°.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
4
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף, באמצעות תחתית נשלפת של מחבת springform כתבנית, עקבות 3 עיגולים על קלף (2 על 1 גיליון ו 1 על אחרים). הפוך קלף (עיגולים יהיו גלויים דרך נייר).
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
לנצח חלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. הכה בסוכר 1 כף בכל פעם ולהמשיך להכות עד מרנג מחזיק פסגות מבריק נוקשה, על 5 דקות. מקפלים קוקוס לתוך מרנג, ואז כפית חצי לתוך שקית מאפה. מחזיק תיק בניצב ל ו 1 אינץ ' מעל קלף, מקצפת צינור באופן שווה לתוך מעגלי קלף בספירלה, מתחיל במרכז של כל והסתיים רק בתוך קו נעוצים. (מילוי שקית עם מרנג לפי הצורך.)
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
אופים מרנג בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד יבש למגע, חיוור מאוד, פריך, על 2 שעות בסך הכל. (בימים גשומים, ייתכן שיהיה צורך לאפות מקצפת ארוכה יותר. החליקו מרנג (על קלף) על מדפים וקררו לחלוטין. לקלף נייר מקצפת.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
1
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידהמכונת גלידה
2
מעבירים לקערה ומערבבים באננס קצוץ מקורר. אם לא להשתמש באופן מיידי, להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
1
שורה תחתונה של מחבת springform עם סיבוב של נייר שעווה. קצוות מקצפת עם סכין, במידת הצורך, כדי להתאים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
מקום 1 מרנג, צד שטוח למטה, בתחתית מחבת.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
3
מורחים מקצפת באופן שווה עם חצי גלידה, ולאחר מכן העליון עם מרנג אחר, לחיצה עליו בעדינות לתוך גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
4
מורחים מרנג באופן שווה עם גלידה הנותרים, ולאחר מכן לכסות עם הנותרים מקצפת, צד שטוח למטה, לחיצה עליו בעדינות לתוך גלידה. מחבת לעטוף עם ניילון לעטוף להקפיא עד dacquoise הוא המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
כ 20 דקות לפני ההגשה, להסיר dacquoise מן פאן (להשליך נייר שעווה) ולהעביר צלחת הגשה, ואז לשים במקרר כדי לרכך.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
1
* סיבובים מרנג יכול להיות אפוי 4 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* גלידה יכולה להתבצע 4 ימים קדימה. לרכך במקרר לפני התפשטות על מרנג.* Dacquoise ניתן להרכיב קפוא 2 ימים קדימה.* קינוח זה יכול להתבצע גם באמצעות 2 1/4 כוסות גלידת וניל superpremium. מערבבים גלידה יחד עם מיצים ואננס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)