טוסט קוקוס Dacquoise עם גלידת אננס תפוזים
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 10 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם ליווי: רוטב קרמל רום כתום, סוכר, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, סלט אננס וכתום עם קוקוס קלוי, ו צלייה: אננס בזיגוג רום עם קוקוס קלוי וגלידת Vanillan.
הוראות
חותכים קליפה ממחצית אננס, ואז לסחוט מיץ מרינד עם הידיים לתוך קערה.
יוצקים מיץ דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה. אננס הליבה, ואז דק קוצצים בשר אננס וצינה, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מביאים שמנת, חלב, סוכר ומלח לרתיחה בסיר כבד 2 ליטר, ערבוב עד הסוכר מומס.
לטאטא ביצים בקערה עד מעורבב, ולאחר מכן להוסיף תערובת שמנת חמה בזרם איטי, לטאטא.
העברת פודינג בחזרה לסיר ומבשלים על חום נמוך בינוני, תוך ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד עבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף רושמים 175 עד 82° על מדחום, 3 עד 5 דקות (לא נותנים לרתיחה).
מיד לשפוך דרך מסננת לתוך קערה ניקתה ומערבבים מיצי גרידה, תפוזים ולימון, ומיץ אננס שמורות. Cool custard לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, ואז צמרמורת, פני השטח שלו מכוסה סיבוב של נייר שעווה, עד קר, כ 3 שעות.
מורחים קוקוס באופן שווה בתבנית אפייה רדודה וטוסט באמצע התנור, תוך ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 10 עד 12 דקות. מגניב במחבת על מדף.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם קלף, באמצעות תחתית נשלפת של מחבת springform כתבנית, עקבות 3 עיגולים על קלף (2 על 1 גיליון ו 1 על אחרים). הפוך קלף (עיגולים יהיו גלויים דרך נייר).
לנצח חלבונים ביצה עם קרם של טרטר ומלח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם מחזיקים פסגות רכות. הכה בסוכר 1 כף בכל פעם ולהמשיך להכות עד מרנג מחזיק פסגות מבריק נוקשה, על 5 דקות. מקפלים קוקוס לתוך מרנג, ואז כפית חצי לתוך שקית מאפה. מחזיק תיק בניצב ל ו 1 אינץ ' מעל קלף, מקצפת צינור באופן שווה לתוך מעגלי קלף בספירלה, מתחיל במרכז של כל והסתיים רק בתוך קו נעוצים. (מילוי שקית עם מרנג לפי הצורך.)
אופים מרנג בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, עד יבש למגע, חיוור מאוד, פריך, על 2 שעות בסך הכל. (בימים גשומים, ייתכן שיהיה צורך לאפות מקצפת ארוכה יותר. החליקו מרנג (על קלף) על מדפים וקררו לחלוטין. לקלף נייר מקצפת.
להקפיא רפרפת במכונת גלידה.
מעבירים לקערה ומערבבים באננס קצוץ מקורר. אם לא להשתמש באופן מיידי, להעביר גלידה למיכל אטום ולשים במקפיא.
שורה תחתונה של מחבת springform עם סיבוב של נייר שעווה. קצוות מקצפת עם סכין, במידת הצורך, כדי להתאים למחבת.
מקום 1 מרנג, צד שטוח למטה, בתחתית מחבת.
מורחים מקצפת באופן שווה עם חצי גלידה, ולאחר מכן העליון עם מרנג אחר, לחיצה עליו בעדינות לתוך גלידה.
מורחים מרנג באופן שווה עם גלידה הנותרים, ולאחר מכן לכסות עם הנותרים מקצפת, צד שטוח למטה, לחיצה עליו בעדינות לתוך גלידה. מחבת לעטוף עם ניילון לעטוף להקפיא עד dacquoise הוא המשרד, לפחות 2 שעות.
כ 20 דקות לפני ההגשה, להסיר dacquoise מן פאן (להשליך נייר שעווה) ולהעביר צלחת הגשה, ואז לשים במקרר כדי לרכך.
* סיבובים מרנג יכול להיות אפוי 4 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* גלידה יכולה להתבצע 4 ימים קדימה. לרכך במקרר לפני התפשטות על מרנג.* Dacquoise ניתן להרכיב קפוא 2 ימים קדימה.* קינוח זה יכול להתבצע גם באמצעות 2 1/4 כוסות גלידת וניל superpremium. מערבבים גלידה יחד עם מיצים ואננס.