טוסטאדות שרימפס עם סלסן אבוקדו הוא מתכון מקסיקני המגיש 6. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. אם יש לכם בצל, שרימפס, כוסברה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 341 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 72%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: טוסטדות עוף וסלסת אבוקדו, טוסטדות שעועית שחורה עם סלסת אבוקדו, ו שרימפס אבוקדו טוסטדות.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו 2 כפות אבוקדו, מים, 1 כפית מיץ ליים, 1 כפית תיבול מושחר וכמון. מניחים בצד 1/4 כוס שעועית; מוסיפים את השעועית שנותרה לתערובת האבוקדו ומועכים בעזרת מזלג. מערבבים שעועית שמורה. הניחו בצד.
מניחים קליפות טוסטדה על ניירות אפייה לא משומנים; מורחים בתערובת שעועית.
מרכיבים שתצטרך
מעטפת טוסטדה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
אופים בחום של 350 מעלות למשך 4-6 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, במחבת טפלון גדולה המצופה בתרסיס בישול, מבשלים שרימפס ותיבול מושחר שנותר על אש בינונית-גבוהה במשך 4-6 דקות או עד שהשרימפס הופך ורוד. מסדרים מעל קליפות טוסטדה; מגישים עם סלסה.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. טרלן קווארז סוביניון בלאן עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 70 דולר לבקבוק.
טרלן קווארז סוביניון בלאן
צבע צהוב קש מבריק. סוביניון זה אקזוטי להפליא בכוס, עם פירות רב שכבתיים של מנגו, פפאיה, ליים ואשכולית אדומה, וניחוחות צמחים המזכירים עשב לימון, לימון, נענע ותה ירוק. הוא חושף גם תווים מינרליים של צור בשילוב רמז לסירופ סמבוק. על החיך, היין מציע יחסי גומלין מרתקים של ניחוחות פרי עסיסיים ומינרליות עדינה היוצרת שפע הרמוני עם גימור ארוך ומרשים.