מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם סלק, טימין, לחם דגנים מלאים צפוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלק ובורטה קרוסטיני, סלק ובורטה קרוסטיני, ו סלט סלק & Burratan Endive (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, לכסות את הסלק עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
סלק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את ענפי הקורנית, פלפל שחור וחומץ יין אדום ומביאים לרתיחה. מבשלים, מכוסה חלקית, עד סלק רך, כ 45 דקות, חידוש המים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
חומץ יין אדום
טימין טרי
סלק
מים
3
מסננים את הסלק, ואז לקלף ולחתוך אותם לקוביות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סלק
4
החזר את הסלק לקוביות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
סלק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיף את חומץ שרי, סוכר, sprig רוזמרין ו 1/4 כוס מים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד צורות זיגוג syrupy, על 12 דקות. להשליך את sprig רוזמרין ואת העונה סלק עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
רוזמרין
סלק
זיגוג
סוכר
מים
מלח
6
מעל כל טוסט כל גרגר עם כפית של סלק מזוגג, חתיכת בוראטה ו sprig של גרגיר הנחלים.
מרכיבים שתצטרך
גרגיר הנחלים
בוראטה
סלק
דגנים
טוסט
7
טפטוף בשמן זית כתית מעולה, מקשטים עם מלח פתיתי ומגישים.