טוסטים פסטרמה עם תוספות חריפות
והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 123 גרם חלבון 167 גרם של שומן, וסך הכל 2916 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שום, לחם שיפון, חומץ יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו ברוסקטה עם שלושה תוספות, עוגת פולנטה עם תוספות איטלקיות, ו 5 תוספות פיצה קלות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מוסיפים את הכרוב האדום ומבשלים על חום גבוה בינוני, משליך, עד קמלה מעט, 5 דקות.
מוסיפים את החומץ והסוכר. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים 1 כוס מים, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מכרז, 20 דקות. לחשוף ולבשל עד הנוזל התאדה, 5 דקות.
בסיר בינוני, לשלב את העדשים ושום עם 3 כוסות מים ועונה עם מלח. מבשלים מעל חום נמוך בינוני עד העדשים הם רק מכרז, על 15 דקות.
מסננים, הזמנה 1/4 כוס של נוזל הבישול; להשליך את השום. תמחק את הסיר.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים את העדשים, חומץ ואת 1/4 כוס שמורה של נוזל בישול ומבשלים עד מעובה מעט, על 1 דקה יותר. מערבבים את שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל.
בקערה, לטאטא את המיונז עם שמנת חמוצה וחומץ. מערבבים את הכרוב הירוק ומתבלים במלח ופלפל.
מסדרים את השיפון על משטח עבודה וחותכים כל פרוסה לשלישים.
מורחים עם חרדל העליון עם פסטרמה. כפית כל ציפוי על 8 טוסטים פסטרמה ומגישים.