טופו במרינדה
טופו במרינדה יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -14 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 363 קלוריות . מתאים ל-3 מנות. 28 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כתוספת. אם יש לכם רוטב ברביקיו, שמן זית, טופו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-30 דקות . עם ציון ספונקולרי של 30% , המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: טופו כבוש , סלט טופו כבוש וטופו כבוש אפוי .
הוראות
מסננים את הטופו וחותכים לפרוסות או לקוביות, בהתאם למתכון שלך.
מניחים בכלי רדוד ומצפים ברוטב ברביקיו. מכסים ומעבירים למקרר לשלוש שעות או ללילה, הופכים מדי פעם.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים שמן במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עם כמות קטנה של רוטב, הופכים מדי פעם, עד להשחמה מכל הצדדים. מחזירים את הטופו לתבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש כ-10 דקות.