טופו ברוטב עגבניות מתובל הודי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל טופו ברוטב עגבניות מתובל הודי. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, זרעי קימל, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזיר מתובל ברוטב עגבניות, חזיר מתובל ברוטב עגבניות, ו טאקו הודי מתובל תלת-טיפ עם אורז בסמטי קאראווי ורוטב עגבניות חריף.
הוראות
במחבת, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך.
מוסיפים שום, gingerroot, פלפל צ ' ילי, ציפורן, הל, מקל קינמון, זרעי קימל, מלח ופלפל ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים עגבניות עם מיץ ומביאים לרתיחה.
העברה stoneware בישול איטי.
מכסים ומבשלים נמוך במשך 8 עד 10 שעות או על גבוה במשך 4 עד 5 שעות.
טופו: על צלחת, לערבב יחד קמח, אבקת קארי וקיין.
רול טופו בתערובת עד מצופה קל. להשליך עודף קמח. במחבת, מחממים שמן על חום בינוני-גבוה.
להוסיף טופו חפור ומטופח, ערבוב, עד משחימים יפה. כפית תערובת עגבניות לתוך צלחת הגשה. להשליך ציפורן, הל ומקל קינמון.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;