טופו דנגאקו
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? טופו Dengaku יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 221 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך רוטב סויה, עלה ניסו, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טופו דנגאקו, טופו דנגאקו עם מחית שורש סלרי, ו nasu dengaku (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 1 1/2 כפות סאקה רק לרתיחה בקטן גלאוקפן.
מערבבים ב whitemiso ו 1 כפית סוכר.
מערבבים בyuzu andshiso, אם תרצה. תניח בצד את רוטב המיסו הלבן.
להביא הנותרים 1/2 כפות סאקה רקכדי להרתיח בסיר קטן אחר.
מערבבים במיסו אדום ונותר 6tespoons סוכר. תניח בצד את רוטב המיסו האדום.
שלב 4 כוסות מים ו dashi-kombuin סיר בינוני. להביא רק tosimmer על חום גבוה, ואז מידלעביר מרק מן החום (כדי למנוע dashi-kombufrom הופך מריר).
להוסיף bonito; בואו לעמוד עד bonito מתיישב בתחתית ofpan, על 20 דקות.
מסננים מרק לתוך סיר גדול.
מערבבים רוטב insoy ומירין. מביאים לרתיחה. Reduceheat ומבשלים 10 דקות כדי blendflavors. שים את המרק בצד.
קו גיליון אפייה גדול מעוטר בנייר כסף.
חותכים טופו לתוך 2 x 1 x 1/2 אינץ מלבנים.
מוסיפים מלבני טופו למרק ומבשלים חום בינוני-נמוך 10 דקות כדי flavortofu. באמצעות כף מחוררת, בזהירות removetofu מלבנים ומניחים על preparedbaking גיליון. טופו מגניב. האם קדימה: רטבים וטופו יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
מטאטא Preheat. החל ב 1 קצה קצר oftofu, הכנס שיפוד דרך המרכז, extendingto הקצה הקצר ההפוך. חזור עם stainingtofu ושיפוד.
מברשת חצי חתיכות טופו (למעלה בלבד) עם תערובת מיסו אדומה.
Brushremaining חתיכות טופו (למעלה בלבד) עם תערובת whitemiso.
מניחים גיליון של רדיד מעל תחושהשיפודים כדי למנוע צריבה. Broiltofu 6 עד 8 אינץ ' ממקור חום עד goldenbrown ו חרוך כתמים,צופה מקרוב, 2 עד 4 דקות.