קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

טופו ובטטה ג'מבליה

טופו ובטטה ג'מבליה
מתכון טופו Jambalaya בטטה יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית, פלפל טחון, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו המבורגר טופו בטטה, אנצ'ילדה בטטה וטופו עם רוטב שומה, ו טופו מצופה חרדל וכרוב בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום טופו בין 2 שכבות של מגבות נייר; לחץ בעדינות כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
חתוך לקוביות 3/4 אינץ'.
3
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף טופו; לבשל 6 עד 8 דקות, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
הסר טופו ממחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
באותו מחבת, לבשל בטטה ושום 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, רק עד בטטה מתחיל חום. מערבבים במרק, אורז לא מבושל, רוטב ווסטרשייר ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
חום לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 10 דקות.
8
מערבבים בשעועית. מכסים; לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אורז רך ונוזל נספג. מערבבים בטופו ובצל. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום