קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

טופו ובטטה ג'מבליה

טופו ובטטה ג'מבליה
מתכון טופו Jambalaya בטטה יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית, פלפל טחון, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו המבורגר טופו בטטה, אנצ'ילדה בטטה וטופו עם רוטב שומה, ו טופו מצופה חרדל וכרוב בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום טופו בין 2 שכבות של מגבות נייר; לחץ בעדינות כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
2
חתוך לקוביות 3/4 אינץ'.
3
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף טופו; לבשל 6 עד 8 דקות, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
5
הסר טופו ממחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
באותו מחבת, לבשל בטטה ושום 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, רק עד בטטה מתחיל חום. מערבבים במרק, אורז לא מבושל, רוטב ווסטרשייר ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חום לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 10 דקות.
8
מערבבים בשעועית. מכסים; לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אורז רך ונוזל נספג. מערבבים בטופו ובצל. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום