טופו ובטטה ג'מבליה
מתכון טופו Jambalaya בטטה יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שעועית, פלפל טחון, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בטטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח בטטה כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו המבורגר טופו בטטה, אנצ'ילדה בטטה וטופו עם רוטב שומה, ו טופו מצופה חרדל וכרוב בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מקום טופו בין 2 שכבות של מגבות נייר; לחץ בעדינות כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר.
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
הוסף טופו; לבשל 6 עד 8 דקות, פונה לעתים קרובות, עד חום זהוב בהיר.
באותו מחבת, לבשל בטטה ושום 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, רק עד בטטה מתחיל חום. מערבבים במרק, אורז לא מבושל, רוטב ווסטרשייר ופלפל אדום.
חום לרתיחה. להפחית חום; כיסוי ומבשלים 10 דקות.
מערבבים בשעועית. מכסים; לבשל 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אורז רך ונוזל נספג. מערבבים בטופו ובצל. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מחומם דרך.