טופו טורקיה I
טופו טורקיה אני יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.75 דולר למנה. צופה בדמות שלך? המתכון הצמחוני והטבעוני הנטול חלב, לקטו אובו, מכיל 277 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. 506 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם משחת מיסו, פטריות, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 85% , וזה מצוין. מתכונים דומים: טורקיה מא פו טופו , טורקיה מא פו טופו לשניים וטופורקי (טופו טורקיה) .
הוראות
מרפדים מסננת עגולה בגודל בינוני בבד גבינה או במגבת כלים נקייה.
מניחים את הטופו המפורר במסננת.
מניחים מטלית גבינה נוספת מעל הטופו.
מניחים את המסננת מעל הקערה כדי לתפוס את הנוזל.
מניחים משקל כבד על גבי הטופו. מקררים את המסננת, הטופו והמשקל למשך 2 עד 3 שעות.
מכינים את המלית: במחבת גדולה מטגנים בצל, סלרי ופטריות ב-2 כפות משמן השומשום עד לריכוך.
מוסיפים את השום, המרווה, הטימין, המלח והפלפל, הרוזמרין ו-1/4 כוס התמרי. מערבבים היטב; לבשל 5 דקות.
מוסיפים מלית עשבים מוכנה ומערבבים היטב.
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית עוגייה.
מערבבים 1/2 כוס שמן שומשום, 1/4 כוס תמרי, מיסו, מיץ תפוזים, חרדל וגרידת תפוז בקערה קטנה; לערבב היטב.
מסירים את המשקל מהטופו. חללו את הטופו כך שיישאר סנטימטר אחד של טופו שעדיין מרפד את המסננת.
מניחים את הטופו שנגזל בקערה נפרדת.
מברישים את בטנת הטופו בכמות קטנה מתבלין המיסו. גורפים את המלית למרכז קליפת הטופו.
מניחים את שאריות הטופו על המלית ומהדקים היטב. הופכים את הטופו הממולא על תבנית העוגיות המוכנה. מניחים את שאריות הטופו של "הודו" (הצד השטוח) למטה. לחץ בעדינות על דפנות "הודו" כדי ליצור צורה אובלית יותר.
מברישים את הודו בטופו ב-1/2 מתערובת השמן-תמרי.
מניחים את ענפי הרוזמרין על גבי הטופו. מכסים את "הודו" בנייר כסף.
אופים במשך שעה אחת. לאחר שעה מוציאים את "הודו" מהתנור ומסירים את נייר הכסף. מבססים את ה"תרנגול הודו" ברוטב השמן התמרי הנותר (שומרים 4 כפות רוטב). מחזירים את "הודו" לתנור ואופים עוד שעה או עד שהודו הטופו מזהיב.
מניחים את תרנגול הודו הטופו על צלחת הגשה, מברישים בתערובת השמן-תמרי שנותרה ומגישים חם.