טופו מוקפץ וירוקים באביב עם רוטב בוטנים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם soba, שמן canolan, בצל ירוקוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. מתכונים דומים: פאן מטוגן טופו, איך לעשות פאן מטוגן טופו עם רוטב בוטנים, האביב מוקפץ ברוטב בוטנים, ו ירקות מוקפצים ברוטב צדפות.
הוראות
חותכים חציית טופו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מניחים טופו בין מגבות נייר עד בקושי לח.
חותכים פרוסות לרוחב לקוביות 1/2 אינץ'.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף טופו; saut 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
להוסיף רוטב בוטנים; לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
הוסף פרוס בוק צ ' וי, סקווש, ובצל; לבשל 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף גרגיר הנחלים ורוטב סויה; לבשל 1 דקה או עד הנחלים הוא נבול מעט.
מניחים 1 אטריות כוס בכל אחד 4 קערות רדודות; העליון כל מנה עם כ 1 1/4 כוסות תערובת ירקות, ומפזרים 1 כף בוטנים.