טופו מטוגן ברוטב פטריות
טופו מטוגן עם רוטב פטריות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עמילן תירס, בצל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תנור אפוי בפירורי לחם-טופו עם רוטב פטריות פורטובלו, סטייק מטוגן כפרי עם רוטב פטריות, ו צלעות חזיר מטוגנות עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה לא מגיבה, חום 1 כף של שמן בוטנים על חום גבוה.
מוסיפים את הפטריות בשכבה זוגית ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, כ -3 דקות בכל צד.
להוסיף 1 כף של רוטב סויה, לזרוק מעיל ומבשלים 2 דקות יותר.
מעבירים את הפטריות לצלחת. להפחית את החום נמוך ולהוסיף את הנותרים 1/2 כף שמן בוטנים למחבת.
מוסיפים את פרוסות השום בשכבה זוגית ומבשלים עד חום זהוב, כ 3 דקות. להגדיל את החום עד בינוני, להוסיף את הבצל לבשל, ערבוב, עד נבול, על 3 דקות.
מוסיף את היין הלבן לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי לשחרר את חתיכות השחמה.
מוסיפים את רוטב הצדפה ואת הנותרים 1 כף רוטב סויה ולהביא לרתיחה.
בינתיים, להמיס את קורנפלור 1 כוס מים ומערבבים אותו לתוך הרוטב במחבת. להחזיר את הפטריות למחבת ומבשלים את הרוטב עד מעובה, על 4 דקות. מערבבים את שמן שומשום ומתבלים עם פלפל.
בסיר בינוני, מחממים את שמן הירקות על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 360 על מדחום ומטגנים עמוק. לטף בעדינות את הטופו יבש עם מגבות נייר בזהירות להוריד 4 פרוסות לתוך השמן החם. זוז אחורה-השמן עלול להתזה. מטגנים את הטופו עד חום זהוב, בעדינות גירוד אותו בתחתית המחבת עם מרית מחוררת אם זה נראה דבק, על 4 דקות. באמצעות המרית, להעביר את טופו לתבנית אפייה. ללטף אותו עם מגבות נייר כדי להסיר עודפי שמן, ולשמור חם בתנור נמוך. חזור על ההליך עם פרוסות טופו שנותרו.
לחמם מחדש את הרוטב פטריות על חום גבוה בינוני, ערבוב.
יוצקים את הרוטב על מגש, לסדר את פרוסות טופו על גבי ומגישים בבת אחת.
הערות: מנה אחת: קלוריות 408 קק " ל, חלבון 12 gm, חלבון סויה 9 gm, פחמימות 16 gm, כולסטרול 0, שומן כולל 2 gm, שומן רווי 8 gm