טופו מטוגן עם רוטב פטריות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עמילן תירס, בצל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תנור אפוי בפירורי לחם-טופו עם רוטב פטריות פורטובלו, סטייק מטוגן כפרי עם רוטב פטריות, ו צלעות חזיר מטוגנות עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה לא מגיבה, חום 1 כף של שמן בוטנים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפטריות בשכבה זוגית ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, כ -3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
להוסיף 1 כף של רוטב סויה, לזרוק מעיל ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4
מעבירים את הפטריות לצלחת. להפחית את החום נמוך ולהוסיף את הנותרים 1/2 כף שמן בוטנים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את פרוסות השום בשכבה זוגית ומבשלים עד חום זהוב, כ 3 דקות. להגדיל את החום עד בינוני, להוסיף את הבצל לבשל, ערבוב, עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיף את היין הלבן לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי לשחרר את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את רוטב הצדפה ואת הנותרים 1 כף רוטב סויה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8
בינתיים, להמיס את קורנפלור 1 כוס מים ומערבבים אותו לתוך הרוטב במחבת. להחזיר את הפטריות למחבת ומבשלים את הרוטב עד מעובה, על 4 דקות. מערבבים את שמן שומשום ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קורצים שומשום לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בסיר בינוני, מחממים את שמן הירקות על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 360 על מדחום ומטגנים עמוק. לטף בעדינות את הטופו יבש עם מגבות נייר בזהירות להוריד 4 פרוסות לתוך השמן החם. זוז אחורה-השמן עלול להתזה. מטגנים את הטופו עד חום זהוב, בעדינות גירוד אותו בתחתית המחבת עם מרית מחוררת אם זה נראה דבק, על 4 דקות. באמצעות המרית, להעביר את טופו לתבנית אפייה. ללטף אותו עם מגבות נייר כדי להסיר עודפי שמן, ולשמור חם בתנור נמוך. חזור על ההליך עם פרוסות טופו שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
רוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
לחמם מחדש את הרוטב פטריות על חום גבוה בינוני, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
יוצקים את הרוטב על מגש, לסדר את פרוסות טופו על גבי ומגישים בבת אחת.