קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

טופו מטוגן ברוטב פטריות

טופו מטוגן ברוטב פטריות
טופו מטוגן עם רוטב פטריות נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 522 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עמילן תירס, בצל, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טופו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טופו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תנור אפוי בפירורי לחם-טופו עם רוטב פטריות פורטובלו, סטייק מטוגן כפרי עם רוטב פטריות, ו צלעות חזיר מטוגנות עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה לא מגיבה, חום 1 כף של שמן בוטנים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הפטריות בשכבה זוגית ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה, כ -3 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
להוסיף 1 כף של רוטב סויה, לזרוק מעיל ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
4
מעבירים את הפטריות לצלחת. להפחית את החום נמוך ולהוסיף את הנותרים 1/2 כף שמן בוטנים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את פרוסות השום בשכבה זוגית ומבשלים עד חום זהוב, כ 3 דקות. להגדיל את החום עד בינוני, להוסיף את הבצל לבשל, ערבוב, עד נבול, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיף את היין הלבן לגרד את החלק התחתון של המחבת כדי לשחרר את חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את רוטב הצדפה ואת הנותרים 1 כף רוטב סויה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8
בינתיים, להמיס את קורנפלור 1 כוס מים ומערבבים אותו לתוך הרוטב במחבת. להחזיר את הפטריות למחבת ומבשלים את הרוטב עד מעובה, על 4 דקות. מערבבים את שמן שומשום ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר מהחום.
10
בסיר בינוני, מחממים את שמן הירקות על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 360 על מדחום ומטגנים עמוק. לטף בעדינות את הטופו יבש עם מגבות נייר בזהירות להוריד 4 פרוסות לתוך השמן החם. זוז אחורה-השמן עלול להתזה. מטגנים את הטופו עד חום זהוב, בעדינות גירוד אותו בתחתית המחבת עם מרית מחוררת אם זה נראה דבק, על 4 דקות. באמצעות המרית, להעביר את טופו לתבנית אפייה. ללטף אותו עם מגבות נייר כדי להסיר עודפי שמן, ולשמור חם בתנור נמוך. חזור על ההליך עם פרוסות טופו שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
לחמם מחדש את הרוטב פטריות על חום גבוה בינוני, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12
יוצקים את הרוטב על מגש, לסדר את פרוסות טופו על גבי ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
13
הערות: מנה אחת: קלוריות 408 קק " ל, חלבון 12 gm, חלבון סויה 9 gm, פחמימות 16 gm, כולסטרול 0, שומן כולל 2 gm, שומן רווי 8 gm
מרכיבים שתצטרך
אבקת חלבון סויהאבקת חלבון סויה