טופו משי עם עירית בסגנון יפני
מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לך רוטב סויה, עירית שום, נורי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: טופו משי מקושקשת, איך לעשות תאילנדי מקושקשת טופו משי, מאפו טופו (בסגנון יפני), ו טופו צונן, בסגנון יפני.
הוראות
מסננים את טופו המשי וחותכים לחתיכות בגודל ביס (מנסה לא לשבור אותם) ומניחים ל 2 קערות בודדות. בצד - משי או טופו רך עדיף, אבל לא המשרד/טופו קשה.לשטוף את עירית סינית, להסיר את הניצנים לחתוך את החלק הירוק לחתיכות 1 אינץ ' כדי לפצות כוס. ואז מפזרים לתוך כל קערה. בצד-כמה אנשים מעדיפים להשתמש ניצנים גם כן, גם את עירית הם קצת קשה לנשוך, אז אולי אתה רוצה par-להרתיח אותם או לטגן אותם קצת שמן בקצרה כדי להפוך אותם קצת רך יותר.
מוסיפים רוטב סויה לכל קערה, שמן שומשום, מגע של שמן צ ' ילי (אופציונלי) וחתיכות אצות גם כן.תהנה.שלח תיקון