טופו עדין ברוטב משמש-דבש
טופו עדין ברוטב משמש-דבש דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 132 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו משמשים, סוכר, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו רוטב. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אצבעות טופו פריכות ברוטב דבש-kalamansi, משמש-ג'ינג'ר וון טון & לימון-רוטב דבש, ו איך לבשל: טבעוני פריך אצבעות עור טופו עם דבש חריף-לימון-ג'ינג'ר רוטב.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה, ומערבבים בסוכר. מבשלים ומערבבים רק עד שהסוכר נמס והוא משחימים קלות.
הסר מהחום, ולהמשיך ערבוב עד קרמל.
מערבבים את משמש מחית ווניל. מעל חום נמוך, מערבבים בדבש. המשך לבשל ומערבבים 5 דקות, עד מעובה.
מסדרים את פרוסות הטופו על צלחות קינוח, וטפטוף עם הרוטב. כיסוי, ומקרר לפחות 1 שעה, עד צונן.
מגישים עם משמשים פרוסים בצד.