טופו עם עגבניות וחומץ בלסמי
צריכים תוספת ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית ? טופו עם עגבניות וחומץ בלסמי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -10 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 150 קלוריות . , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח בערך שעה . המתכון הזה של Allrecipes דורש חומץ בלסמי, בצל, מלח ושמן צמחי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-29 יאמרו שהוא הגיע למקום. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 81% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עגבניות במרינדה עם בזיליקום וחומץ בלסמי , פטריות בחומץ בלסמי ותפוחי אדמה חומץ בלסמי .
הוראות
מניחים פרוסות טופו בין שתי מגבות נקיות; מניחים לטופו להתנקז, כ-10 דקות.
חותכים את הטופו לחתיכות בגודל ביס ומעבירים לקערה. מערבבים פנימה עגבניות וחומץ בלסמי; להשרות במשך 20 דקות.
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פלפלים ובצל עד שהם רכים, כ-5 דקות.
מוסיפים את תערובת הטופו, אבקת השום והמלח. מכסים ומפחיתים את האש לבינוני-נמוך; מבשלים עד לחימום, כ-5 דקות נוספות.