טופו פיקנטי מוקפץ עם כרוב ופלפל אדום
פיקנטי מוקפץ טופו עם כרוב ופלפל אדום נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 170 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 331 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך פלפל סראנו, יין אורז שאו hsing, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פאן מטוגן טופו, כרוב, ואטריות מוקפצות, כרוב מטוגן מתובל עם פנקטן ובצל, ו מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובלת (מתכונים דומים).
הוראות
להניח את פרוסות טופו על מגבות נייר לייבוש.
בקערה קטנה, לשלב את רוטב סויה, יין אורז, מלאי, קורנפלור. בקערה שנייה, לשלב את המלח, פלפל, וסוכר.
מחבת ווק או גדול (12 אינץ') זה לא nonstick עד טיפת מים מתאדה בתוך שנייה או שתיים כאשר הוסיף למחבת.
מוסיפים את השמן ומערבלים כדי לצפות את החלק הפנימי של המחבת, ואז מוסיפים את הטופו. מוקפץ עד שהוא מתחיל צבע, 1-2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום, זנגביל, וצ ' ילה. המשך לבשל עד ריחני, על 15 שניות יותר.
מוסיפים את הפלפל האדום ומטגנים לרגע נוסף, ואז מוסיפים את הכרוב, מלח, פלפל וסוכר. לזרוק הכל יחד היטב, ואז להוסיף את תערובת רוטב סויה ושמן שומשום. מבשלים במשך 30 שניות נוספות, עד שהרוטב רק מתעבה ומצפה את החומרים.
הסר מן החום לשרת עם אורז, אטריות, או סוג אחר של תבואה.