טופו צרוב עם ירקות זנגביל
טופו צרוב עם ירקות ג'ינג'ר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 238 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם טופו מאושר במיוחד, חומץ אורז, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות ים צרובות עם פירה אפונה Gingered וגרמולטה כוסברה, ירקות ג'ינג'ר על אורז חום, ו מרק עוף זנגביל עם סובאן וירקות.
הוראות
מקום טופו על כמה שכבות של מגבות נייר; בואו לעמוד 10 דקות.
חותכים טופו לקוביות 1 אינץ'.
הכן אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
להוסיף 1/4 כפית מלח אורז; מוך עם מזלג.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום, ג ' ינג ' ר ופלפל בל למחבת; לטגן במשך 3 דקות. מערבבים 3/4 בצל כוס, חומץ, ורוטב סויה; לבשל במשך 30 שניות.
הסר מהמחבת. לנגב מחבת עם מגבות נייר; מחבת חלוק עם ספריי בישול.
מניחים מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים טופו עם הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל שחור.
להוסיף טופו למחבת; לבשל 8 דקות או עד הזהב, הופך חום מכל הצדדים. להחזיר תערובת פלפל למחבת, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
טפטוף תערובת טופו עם הנותרים 1 כפית שמן; העליון עם זרעי שומשום.
מגישים תערובת טופו עם אורז; העליון עם נבטים הנותרים 1/4 בצל כוס.