טופו תאילנדי פיקנטי עם פלפלים אדומים ובוטנים
אם יש לך זנגביל, מיץ ליים, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. מתכונים דומים: טופו תאילנדי פיקנטי עם פלפלים אדומים ובוטנים, טופו תאילנדי פיקנטי עם פלפלים אדומים ובוטנים, ו אנדי ריקר ' S Phat Thai (מקפיץ אטריות אורז מטוגן עם שרימפס, טופו, ובוטנים).
הוראות
מחממים שמן בווק על חום גבוה.
מוסיפים פלפלים, זנגביל ושום; sauté עד פלפלים רק מתחילים לרכך, על 2 דקות.
להוסיף טופו בצל ירוק; לזרוק 2 דקות.
הוסף את 3 המרכיבים הבאים. לזרוק להתמזג, על 1 דקה.
הוסף תרד ב 3 תוספות, משליך עד שמתחיל לנבול, על 1 דקה עבור כל תוספת.
מערבבים בזיליקום. מתבלים במלח ופלפל.
למנה: 370 קלוריות, 29 גרם שומן( 4g רווי), 0mg כולסטרול, 806mg נתרן, 16g פחמימות, 5g סיבים, 16g חלבון
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "