טופי חמאת בוטנים ושוקולד
טופי חמאת בוטנים ושוקולד יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. והוא יספק כ 15 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאת בוטנים שמנת, שבבי שוקולד, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: שוקולד חמאת בוטנים מלוחים טופי, עוגיות חמאת בוטנים טופי שוקולד לבן, ו בייגלה וטופי חמאת בוטנים עוגיות שוקולד.
הוראות
מורחים שקדים במחבת רדודה; אופים עד קלוי וריחני, 5 עד 7 דקות, רועד מחבת באמצע.
הסר לקערה כדי להתקרר, ואז קוצצים דק.
קו גיליון אפייה 15 על 10 אינץ ' עם רדיד; ערפל עם ספריי בישול. סדר קרקרים בשכבה אחת על הסדין, שבירת קרקרים לפי הצורך כדי להתאים.
מביאים חמאה וסוכר לרתיחה במחבת קטנה על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. להרתיח במשך 3 דקות, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
מורחים תערובת באופן שווה על קרקרים.
הסר גיליון מהתנור; להוסיף חמאת בוטנים ב dollops. חזור לתנור עד חמאת בוטנים מתחילה להמיס, 1 עד 2 דקות.
מורחים חמאת בוטנים באופן שווה.
מפזרים את שני סוגי שבבי שוקולד מעל; לעמוד עד צ ' יפס לרכך, על 1 דקה.
מורחים צ ' יפס על חמאת בוטנים.
מניחים גיליון במקרר; צמרמורת עד השוקולד הוא מוצק, על 30 דקות. לפרוץ כ -20 חתיכות. להכניס למקרר במיכל אטום עד 1 שבוע.