טופי קפוצ'ינו-אגוז
טופי קפוצ'ינו-אגוז עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 187 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-35 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מולסה לא מאובטחת, אספרסו מיידי, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גלידת קפוצ'ינו-טופי קראנץ, טארט טופי אגוז, ו טופי קפה-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 15-x 10 אינץ מחבת ג ' לי רול.
אופים אגוזי מלך ב 350 בשכבה אחת במחבת רדודה 8 עד 10 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
להמיס 1 1/4 כוסות חמאה 3 1/2-qt. סיר כבד מעל חום בינוני; מערבבים סוכר מגורען, הבא 5 מרכיבים, ו 1/3 כוס מים. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מדחום ממתקים רושם 290( שלב סדק רך), על 20 דקות.
הסר פאן מחום, ומערבבים אגוזי מלך. במהירות לשפוך תערובת למחבת מוכנה, ולהפיץ לתוך שכבה אפילו. מיד מפזרים שוקולד חלב ופירות שוקולד לבן מעל; בואו לעמוד 5 דקות. מערבולת שוקולד באמצעות מרית off-set. כיסוי וצינה עד המשרד (כ 1 שעה). שבור את טופי לחתיכות. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 7 ימים.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.