טופרים מחיטה סדוקה
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל טופרים מחיטה סדוקה. והוא יספק כ 24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 142 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, מלח שולחן, ביצה לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 534 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, דגני חיטה סדוקים, ו לחם חיטה סדוק (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מים רותחים-חמים, בולגור, ו 1/2 כפית מלח שולחן בקערה קטנה ולתת לעמוד עד בולגור הוא רך, על 40 דקות.
בעוד בולגור סופג, מחממים חלב עם חמאה בסיר קטן על אש נמוכה רק עד שהחמאה נמסה.
מערבבים יחד שמרים, מים חמים, ודבש בקערה גדולה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
להוסיף קמחים הנותרים 2 1/2 כפיות מלח שולחן לתערובת שמרים.
מסננים בולגור במסננת, ולאחר מכן מערבבים בולגור ותערובת חלב לתוך תערובת קמח עם כף עץ או מרית גומי עד הבצק דביק נוצר.
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב ללוש, משטח האבק ואת הידיים שלך עם מספיק קמח כדי לשמור על הבצק מלהידבק, עד הבצק הוא אלסטי וכמעט חלק, 6 עד 8 דקות. טופס בצק לכדור.
שים בצק בקערה גדולה ומשומנת והפוך למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומגבת מטבח ונותנים לבצק לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד להכפלה, 2 עד 2 1/2 שעות.
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
אגרוף למטה בצק (לא ללוש), ואז חצי.
חותכים חצי מהבצק ל -12 חתיכות שוות (לשמור על החצי שנותר מכוסה בניילון נצמד).
מגלגלים כל חתיכה לתוך חבל באורך 12 אינץ ' עם ידיים משוריינות (משטח קמח רק אם הבצק דביק). הפוך לולאה עם כל חבל, עוטף אותו סביב אצבעות של יד אחת, ולאחר מכן קשר בצק פעמיים דרך לולאה, משאיר 1 סוף במרכז על גבי תוחב את הקצה התחתון תחת.
העברה לתבנית אפייה, סידור לחמניות 2 אינץ ' זה מזה.
הפוך לחמניות יותר עם הבצק שנותר, העברה לגיליון השני. מכסים לחמניות עם מגבת מטבח (לא בד טרי) ולתת לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, 1 עד 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 375°f עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
מברשת לחמניות עם ביצה לשטוף ומפזרים מלח ים.
אופים לחמניות, החלפת מיקום של גיליונות באמצע, עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות בסך הכל.
העברת לחמניות מתלה להתקרר לפחות 20 דקות.
לחמניות הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים אבל יכול להיות קפוא (מגניב לחלוטין, ואז לעטוף היטב) 1 חודש. להפשיר, ואז לחמם על תבנית אפייה בתנור 177° עד התחמם, 5 עד 10 דקות.