טורונטו פאד תאי
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם בצל ירוק, רוטב סויה, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 37%. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את אטריות האורז בקערה גדולה, יוצקים מספיק מי ברז חמים מאוד לכסות, ולתת להם לספוג במשך 30 דקות.
מסננים את האטריות, ומניחים בצד.
מערבבים יחד את הדבק תמרינדי עם מים רותחים בקערה עד מעורב היטב, ולתת את התערובת לעמוד במשך 15 דקות. לחץ על תערובת הדבק דרך מסננת בסדר רשת כדי לסנן, ולהשליך את כל סיבים או זרעים.
מערבבים את הדבק תמרינדי מתוח עם קטשופ, מיץ ליים, רוטב סויה, סוכר, וממרח צ ' ילי בקערה.
מחממים את שמן הירקות בווק מעל חום בינוני גבוה עד השמן מנצנץ. מבשלים ומערבבים את השום וטופו עד טופו מתחיל להראות קצוות חומים, 3 עד 4 דקות.
יוצקים את הביצים, ומערבבים במשך 30 שניות, ואז מוסיפים את האטריות, תערובת תמרינדי, ונבטי שעועית. מבשלים ומערבבים עד שהאטריות מופרדות, מחוממות דרך, ומכוסות ברוטב, כ -5 דקות.
מפזרים בוטנים ובצל ירוק פרוס.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לתאילנדית. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lubanzi Chenin בלאן. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.