טורט אגוזי לוז משמש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו טורט אגוזי לוז משמש. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון צמחוני זה משרת 14 . 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו ממתקים ' סוכר, קמח, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו אגוז לוז, אגוז לוז, ו אגוז לוז (מתכונים דומים).
הוראות
תנו לביצים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. קו שני משומן 9-ב. מחבתות אפייה עגולות בנייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
בקערה שלבו את אגוזי הלוז, הקמח, אבקת האפייה והמלח; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים את החלמונים, המים והווניל עד לקבלת צבע לימון. מוסיפים בהדרגה 3/4 כוס סוכר; מניחים בצד.
בקערה קטנה עם מקצף נקי מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים רבע מהחומרים היבשים לתערובת חלמון ביצה. חזור שלוש פעמים. מקפלים פנימה תערובת חלבון ביצה.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבתות מוכנות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה ומצוננת מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים משמשים.
לפצל כל עוגה לשתי שכבות אופקיות.
מורחים מילוי בין שכבות ומעל דפנות הטורט.
מקשטים בקצפת, משמשים ואגוזי לוז אם רוצים. אחסן במקרר.