טורט גרנד מרנייה קפוא עם קרום שוקולד מריר וחמוציות מתובלות
טורט גרנד מרנייה קפוא עם קרום שוקולד מריר ואוכמניות מתובלות דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 695 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. גשו לסופר וקנו דבש, מים, שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: טורט גרנד מרנייה קפוא עם קרום שוקולד מריר וחמוציות מתובלות, שוקולד וניל Grand Marnier טורט, ו Grand Marnier Meringue Torte.
הוראות
טוחנים היטב עוגיות, צ ' יפס וסוכר במעבד.
מוסיפים חמאה מומסת; מערבבים עד שפירורים רטובים נוצרים. מניחים בצד תערובת פירור 1/2 כוס. לחץ על הנותרים פירור תערובת על התחתון ו 2 אינץ 'למעלה הצדדים של 9 אינץ' בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ ' - צדדים גבוהים.
להקציף הראשון 3 מרכיבים בקערת מתכת בינונית. הגדר מעל סיר של מים רותחים לטאטא במרץ עד רשם מדחום ממתקים 79°, על 8 דקות.
מוסיפים תבלינים. באמצעות מיקסר, להכות עד עבה וקריר, על 5 דקות.
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח שמנת מתוקה, שמנת חמוצה, Grand Marnier, מיץ תפוזים להתרכז, קליפת תפוז מגוררת בקערה גדולה עד פסגות טופס.
מוסיפים תערובת חלמון ביצה ומקפלים יחד.
יוצקים 2/3 של מילוי לקרום.
מפזרים תערובת שמורה 1/2 כוס פירור. בעדינות כפית נותרת מילוי מעל. כיסוי; להקפיא לילה או עד 3 ימים.
לטאטא פורט ו קורנפלור במחבת גדולה להתמזג.
מוסיפים סוכר, דבש ותבלינים. מביאים תערובת לרתיחה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 3 כוסות חמוציות; מבשלים עד שחין תערובת אוכמניות מתחילים פופ אבל עדיין להחזיק צורה, על 5 דקות.
מערבבים הנותרים 2 כוסות חמוציות. צמרמורת ציפוי לפחות 6 שעות או לילה.
להעביר טורט לצלחת. ציפוי כפית מעל מילוי. אם תרצה, מקשטים טורט עם תלתלים שוקולד לבן.