זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, ממתקים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: טורט זרעי פרג, טורט זרעי פרג, ו טורט זרעי פרג.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז וקמח שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח, זרעי פרג, אבקת אפייה, מלח, מייס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
פרג זרעים
קמח לכל מטרה
מייס קרקע
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס חמאה ו 1 כוס סוכר עד רכות. מקציפים ביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים גרידת תפוז מגוררת ו-1 כפית וניל. מערבבים בתערובת הקמח, מכים במהירות נמוכה, עד מעורבב היטב. לחלק באותה מידה לתוך 2 משומן ו floured 8 מחבתות עוגה עגולות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
וניל
חמאה
קרם
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות. אפשר לשכבות העוגה להתקרר, ואז לפצל כל שכבה לחצי אופקית.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
שים את 4 שכבות העוגה יחד עם כ 1/3 כוס מילוי להפיץ בין כל שכבה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
5
התפשטות הצדדים (לא העליון) של עוגה עם מילוי שנותר. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
6
מורחים זיגוג מקורר על גבי עוגה ומקשטים עם תלתלים של קליפת תפוז. חנות עוגה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
זיגוג
1
מערבבים את הסוכר של קונדיטור, 3/4 כוס חמאה, 2 חלמונים ביצה, ו 1 כף וניל. הכה במהירות גבוהה בינונית עד אור ורך (כ 2 עד 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
חמאה
סוכר
2
כדי להפוך את הזיגוג: בסיר, לשלב מיץ תפוזים, 2 כפות סוכר, קורנפלור, גרידת תפוזים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומגיע לרתיחה. להפריש להתקרר לפני כפיות על עוגה.