קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט זרעי פרג עם זיגוג כתום

טורט זרעי פרג עם זיגוג כתום
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, ממתקים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: טורט זרעי פרג, טורט זרעי פרג, ו טורט זרעי פרג.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז וקמח שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח, זרעי פרג, אבקת אפייה, מלח, מייס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
פרג זרעיםפרג זרעים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מייס קרקעמייס קרקע
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס חמאה ו 1 כוס סוכר עד רכות. מקציפים ביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים גרידת תפוז מגוררת ו-1 כפית וניל. מערבבים בתערובת הקמח, מכים במהירות נמוכה, עד מעורבב היטב. לחלק באותה מידה לתוך 2 משומן ו floured 8 מחבתות עוגה עגולות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות. אפשר לשכבות העוגה להתקרר, ואז לפצל כל שכבה לחצי אופקית.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
שים את 4 שכבות העוגה יחד עם כ 1/3 כוס מילוי להפיץ בין כל שכבה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
5
התפשטות הצדדים (לא העליון) של עוגה עם מילוי שנותר. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
6
מורחים זיגוג מקורר על גבי עוגה ומקשטים עם תלתלים של קליפת תפוז. חנות עוגה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
זיגוגזיגוג
1
מערבבים את הסוכר של קונדיטור, 3/4 כוס חמאה, 2 חלמונים ביצה, ו 1 כף וניל. הכה במהירות גבוהה בינונית עד אור ורך (כ 2 עד 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
2
כדי להפוך את הזיגוג: בסיר, לשלב מיץ תפוזים, 2 כפות סוכר, קורנפלור, גרידת תפוזים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומגיע לרתיחה. להפריש להתקרר לפני כפיות על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
עמילן תירסעמילן תירס
זיגוגזיגוג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב