טורט זרעי פרג עם זיגוג כתום
זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, ממתקים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: טורט זרעי פרג, טורט זרעי פרג, ו טורט זרעי פרג.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעט גריז וקמח שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות. בקערה קטנה, מערבבים יחד קמח, זרעי פרג, אבקת אפייה, מלח, מייס; להפריש.
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס חמאה ו 1 כוס סוכר עד רכות. מקציפים ביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים גרידת תפוז מגוררת ו-1 כפית וניל. מערבבים בתערובת הקמח, מכים במהירות נמוכה, עד מעורבב היטב. לחלק באותה מידה לתוך 2 משומן ו floured 8 מחבתות עוגה עגולות אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות. אפשר לשכבות העוגה להתקרר, ואז לפצל כל שכבה לחצי אופקית.
שים את 4 שכבות העוגה יחד עם כ 1/3 כוס מילוי להפיץ בין כל שכבה.
התפשטות הצדדים (לא העליון) של עוגה עם מילוי שנותר. להכניס למקרר.
מורחים זיגוג מקורר על גבי עוגה ומקשטים עם תלתלים של קליפת תפוז. חנות עוגה במקרר.
מערבבים את הסוכר של קונדיטור, 3/4 כוס חמאה, 2 חלמונים ביצה, ו 1 כף וניל. הכה במהירות גבוהה בינונית עד אור ורך (כ 2 עד 3 דקות).
כדי להפוך את הזיגוג: בסיר, לשלב מיץ תפוזים, 2 כפות סוכר, קורנפלור, גרידת תפוזים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומגיע לרתיחה. להפריש להתקרר לפני כפיות על עוגה.