טורט חמאת טופי עם ציפוי שוקולד גנאש
טורט חמאת טופי עם ציפוי שוקולד גנאש דורש מסביב 2 שעות ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 16 . גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, טופי, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טורט חמאת טופי עם ציפוי שוקולד גנאש, לחם טופי חמאה חום עם שוקולד גנאש, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). גריז או תחתית ספריי וצדדים של שני 9-או 8-אינץ מחבתות עוגה עגולות עם תרסיס אפייה עם קמח.
הפוך, אופים ועוגה מגניב כמו בימוי על תיבת 8-או 9-inch סיבובים. מקררים שכבות כ 45 דקות לטיפול קל יותר.
בינתיים, בקערה בינונית למיקרוגל, שבבי שוקולד מיקרוגל וקרם הקצפה נחשפים על 1 דקה 30 שניות עד 2 דקות 30 שניות, ערבוב כל 30 שניות, עד שמנת חמה. מערבבים עד שוקולד נמס וחלק. להכניס למקרר 30 עד 40 דקות או עד מגניב. מערבבים רק עד תערובת עבה מספיק כדי להפיץ אבל הוא עדיין מבריק.
חותכים כל שכבת עוגה במחצית אופקית לעשות סך של 4 שכבות. שמור שכבה עליונה 1.
מניחים 1 שכבת העוגה התחתונה, בצד לחתוך למעלה, על צלחת הגשה.
מורחים עם שכבה דקה של ציפוי; מפזרים 1/3 כוס של חתיכות טופי. חזור עם 2 שכבות נוספות.
מניחים שכבה שמורה על גבי, מעוגל בצד למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
מפזרים שאריות טופי על גבי עוגה.
מקשטים עם עוגיות פירואט. חנות מכוסה במקרר.