טורט חצילים עם פסטו ועגבניות מיובשות
טורט חצילים עם פסטו ועגבניות מיובשות דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 262 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לכם בגט לחם באלכסון, אטריות לזניה, פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים מלח על 9 פרוסות חצילים; להזמין כל פרוסות שנותרו לשימוש אחר.
מניחים חציל על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול; מטגנים 10 דקות בכל צד או עד להשחמה קלה. מגניב; חצי פרוסות לרוחב.
שלב מים רותחים ועגבניות; תן לעמוד 10 דקות או עד רך.
מעיל 8 1/2 x 4 1/2 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול; צלחת קו עם לעטוף פלסטיק. קל לעטוף פלסטיק עם תרסיס בישול. מסדרים 5 חתיכות אטריות בתחתית המנה; למעלה עם חצי גבינה.
מורחים חצי פסטו על גבי גבינה; למעלה עם 9 חתיכות חצילים.
מפזרים חצי עגבניות על חצילים. חזור על שכבות, מסתיים עם אטריות. מכסים בניילון נצמד, ומאפשרים לגלישת פלסטיק להשתרע על קצוות הצלחת.
מניחים צלחת אפייה ריקה 8 1/2 x 4 1/2 אינץ ' על גבי טורט.
מקום 2 (15 אונקיה) שימורים זקופים בצלחת. מקררים בין לילה.
הסר פחיות, צלחת אפייה ריקה, גיליון העליון של פלסטיק לעטוף. הפוך טורט על מגש; להסיר לעטוף פלסטיק הנותרים.
חותכים לרוחב torte לתוך 8 פרוסות.
מגישים בטמפרטורת החדר עם פרוסות לחם.