קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט ליים קפוא

טורט ליים קפוא
צריך קינוח צמחוני? טורט לימון קפוא יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך מיץ ליים מפתח, סורבה לימון, שרבט לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים שרבט, סורבה ופרוזן יוגורט במקרר כדי לרכך בעת הכנת הקרום.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
סורבהסורבה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
2
בקערה קטנה, מערבבים פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה. הקש תערובת בתחתית מחבת springform 9 אינץ'. להקפיא 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
כפית או סקופ שרבט מרוכך, סורבה ופרוזן יוגורט לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשריםאפרסקים פרוסים קפואים לא ממותקים, מופשרים
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
סורבהסורבה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים מיץ ליים; מערבבים בעדינות כדי לערבב. תערובת כפית על הקרום במחבת, מתפשטת באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מפזרים קוקוס; לחץ קלות לתוך תערובת שרבט. להקפיא עד המשרד לפני ההגשה, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
בערך פטל שרבט, מעט מרוכךבערך פטל שרבט, מעט מרוכך
6
כדי לשרת, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
7
חתוך לפרוסות.