טורט מוקה כהה
מוקה טורט כהה הוא קינוח המגיש 12. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, קפה אספרסו חזק, אבקת קקאו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טורט מוקה כהה עמוק, סופגניות מוקה בריא עם שוקולד מריר Mocha זיגוג, ו מוקה טורט.
הוראות
קודם תכין את המאפה. לנפות את הקמח, אבקת אפייה, אבקת קקאו וזיגוג סוכר לתוך קערה. לשפשף בחמאה עד מתפורר. מערבבים במהירות את הביצים עד שהכל מתחבר עם להב של סכין. לעטוף בסרט נצמד. תרגע ל-30 דקות.
מרדדים מאפה ושורה 21cm מחורץ פח טארט רופף-תחתון. תרגע ל-20 דקות.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
קו מאפה עם נייר קלף, למלא שעועית אפייה ואופים עיוור במשך 15 דקות.
הסר שעועית ולבשל במשך 5 דקות נוספות.
הסר מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 150C / מאוורר 130c / גז
כדי להפוך את המילוי, להמיס את השוקולד בקערה חסינת חום על פני מחבת של מים רותחים או במיקרוגל על גבוה במשך 1-2 דקות, ואז מגניב. מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד חיוור ורך, ואז בהדרגה להכות את הביצים, חלמון, אגוזים וקמח. מקפלים את השוקולד וקפה, יוצקים לתוך המקרה ואופים במשך 25-30 דקות, עד פירורים נצמדים שיפוד מוכנס (באמצע הטורט לא להגדיר לחלוטין; זה ימשיך המשרד מתוך התנור).
מגישים לחתוך לפרוסות דקות, עם קרם קרם או שמנת.