קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד

טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד ערמונים טורט עם מוס קוניאק שוקולד. מנה אחת מכילה 765 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות אם יש לכם סודה לשתיה, חלבונים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: טורט ערמוני שוקולד עם מוס קוניאק שוקולד, טורט שוקולד וערמונים, ו טורט שוקולד-ערמונים איטלקי.

הוראות

1
להביא שמנת וחמאה לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר, ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
לטאטא בשוקולד עד חלקה ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
להעביר גנאש לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב כל 30 דקות, עד מעובה אבל להפיץ, על 2 שעות. (אם גנאש הופך נוקשה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מעט מתרכך.)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1
מחממים תנור ל 350°f. מחבתות עוגת חמאה ותחתית שורה של כל עם סיבוב של קלף או נייר שעווה. חמאה נייר מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
דופק ערמונים עם קמח, סודה לשתייה, ומלח במעבד מזון עד הקרקע דק.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
ערמוניםערמונים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
לנצח חמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, על 3 דקות במערבל עומד או על 6 דקות עם כף יד.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הוסף ביצים 1 בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת, ואז להכות וניל (תערובת ייראה קצת מופרד). הפחת מהירות נמוכה והוסף תערובת קמח ושמנת חמוצה לסירוגין בקבוצות 3, מתחיל ומסתיים בקמח וערבוב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות ואופים באמצע התנור עד הזהב חיוור קפיץ למגע, על 30 דקות. עוגות מגניב מחבתות על מדפים, ולאחר מכן להתהפך על מדפים ולהסיר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
ממיסים חמאה ושוקולד בדוד כפול או קערת מתכת מעל סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה, ומערבבים קוניאק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קוניאקקוניאק
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
העברה לקערה וצינה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מעובה לעקביות של חמאה מתרככת, על 1 שעה. (אם התערובת הופכת נוקשה מדי, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד מתרכך.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
Beat שמנת בקערה עם מקצף ניקה עד שזה פשוט מחזיק פסגות רכות, ואז צמרמורת, מכוסה, תוך מתחיל להרכיב טורט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
שים שכבת עוגה 1 על קרטון עגול על מתלה להגדיר במחבת אפייה רדודה (1 אינץ ' עמוק).
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
מורחים 1/2 כוס גנאש באופן שווה על גבי שכבה ומפזרים את כל הקוצים marrons glacés. למעלה marrons glacés עם עוד 1/4 כוס ganache ולכסות בשכבת עוגה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מקציפים חלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח באמצעות מקצף ניקה במהירות בינונית גבוהה עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים סוכר ומכים במהירות גבוהה עד הלבנים רק להחזיק פסגות נוקשות. מערבבים קצפת לתוך תערובת קוניאק שוקולד, ולאחר מכן מערבבים שליש מהלבנים כדי להבהיר. מקפלים בלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות. מוס כפית מיד על שכבת העוגה (הוא מגדיר במהירות), מתפשט באופן שווה, ולאחר מכן העליון עם שכבת העוגה השלישית. צ ' יל טורט, מכוסה, עד שכבת מוס הוא המשרד, על 1 שעה. שמור נשאר גנאש בעקביות להפיץ בטמפרטורת החדר, מצמרר, מכוסה, אם הוא הופך רך מדי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
קוניאקקוניאק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
1
שמור 1 1/4 כוסות גנאש בקערת מתכת, ולאחר מכן להפיץ את שארית על גבי בצד של טורט לאטום בפירורים. להירגע עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הגדר קערה של גנאש שמורות על סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד גנאש מגיע עקביות pourable.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הסר קערה מחום וקריר 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
יוצקים גנאש באופן שווה על גבי טורט, לוודא שהוא מעייל את כל הצד. לנער מתלה בעדינות כדי חלקה זיגוג (לתת טפטוף עודף לתוך תבנית אפייה).
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
העברת עוגה על קרטון לדוכן עוגה או צלחת באמצעות 2 מריות מתכת כבדות גדולות וצינה עד סט.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מקשטים ממש לפני ההגשה.
1
* שכבות עוגה יכול להתבצע 3 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, ואז צונן, בנפרד עטוף היטב בניילון נצמד. * גנאש יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 עד 3 שעות כדי לרכך לעקביות להפיץ. * טורט ניתן להרכיב 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה כיפת עוגה. * חלבוני הביצה במתכון זה אינם מבושלים. אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך, אתה יכול להשתמש מחדש אבקת חלבוני ביצה כגון רק לבנים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים יבשיםחלבונים יבשים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים