טורט ריבת חלב
טורט חמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לך אבקת אפייה, קמח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת פודינג חמאה, עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט, ו עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש (מתכונים דומים).
הוראות
קו שלוש משומן 9-in. מחבתות אפייה עגולות עם נייר שעווה ולשמן את הנייר; להפריש.
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
בקערה גדולה, לנצח חלמונים עד מעובה מעט. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד עבה בצבע לימון. מקציפים את הוניל.
שלב את פירורי קרקר, אגוזים ואבקת אפייה; לקפל לתוך תערובת חלמון ביצה.
בקערה אחרת, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים רבע מהחלבונים לתוך הבלילה, ואז לקפל בלבנים הנותרים.
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 325° במשך 20-25 דקות או מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מדפי תיל.
לציפוי, בסיר גדול, לשלב את הסוכר החום, קמח ומלח. מערבבים במיץ תפוזים ומים עד חלקה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך ביצה; להחזיר את כל פאן, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה עדינה; לבשל ומערבבים 2 דקות יותר.
הסר מהחום. מערבבים בעדינות חמאה ווניל. מגניב לטמפרטורת החדר מבלי לערבב.
בקערה גדולה, לנצח קרם עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר ' ממתקים עד פסגות נוקשות טופס.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם שליש הקצפת. חזור על שכבות פעמיים.
מגישים שנותר ציפוי עם עוגה. מקררים שאריות.