קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טורט ריבת חלב

טורט ריבת חלב
טורט חמאה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. אם יש לך אבקת אפייה, קמח, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו עוגת פודינג חמאה, עוגת גבינה עם חמאה-מייפל טורט, ו עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו שלוש משומן 9-in. מחבתות אפייה עגולות עם נייר שעווה ולשמן את הנייר; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
3
בקערה גדולה, לנצח חלמונים עד מעובה מעט. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד עבה בצבע לימון. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
לימוןלימון
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
שלב את פירורי קרקר, אגוזים ואבקת אפייה; לקפל לתוך תערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
אבקת אפייהאבקת אפייה
חלמון ביצהחלמון ביצה
אגוזיםאגוזים
5
בקערה אחרת, להכות חלבונים ביצה על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים רבע מהחלבונים לתוך הבלילה, ואז לקפל בלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות.
7
אופים ב 325° במשך 20-25 דקות או מעיינות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
לציפוי, בסיר גדול, לשלב את הסוכר החום, קמח ומלח. מערבבים במיץ תפוזים ומים עד חלקה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לבשל ומערבבים במשך 2 דקות או עד מעובה מעט. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך ביצה; להחזיר את כל פאן, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה עדינה; לבשל ומערבבים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
סוכר חוםסוכר חום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
9
הסר מהחום. מערבבים בעדינות חמאה ווניל. מגניב לטמפרטורת החדר מבלי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
10
בקערה גדולה, לנצח קרם עד פסגות רכות טופס. הכה בסוכר ' ממתקים עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים עם שליש הקצפת. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מורחיםמורחים
12
טפטוף חלק ציפוי על עוגה.
13
מגישים שנותר ציפוי עם עוגה. מקררים שאריות.