טורט שוקולד נוטלה קמח
טורט שוקולד נוטלה קמח נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 291 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, אגוזי לוז, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: טורט שוקולד ללא קמח, טורט ללא קמח שוקולד / עוגה, ו טורט שוקולד ללא קמח # SundaySupper.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תנור חום עד 350° F. המעיל התחתון הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform עם חמאה.
מניחים את החלק התחתון של מחבת על גיליון גדול של רדיד לקפל את הצדדים כדי ליצור חותם עמיד למים.
מניחים אגוזי לוז במעבד מזון ומעבדים עד הקרקע דק, 15 עד 30 שניות; להפריש.
מניחים שוקולד מריר, שוקולד חלב, וחמאה בקערה חסינת חום מעל סיר של מים בקושי רותחים.
חום, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת נמסה.
הסר מהחום ומערבבים נוטלה ואגוזי לוז קצוצים עד בשילוב.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט, להכות ביצים עם סוכר ומלח על מהירות בינונית גבוהה עד הוכפל נפח, 3 עד 4 דקות. מקפלים 1/3 ביצים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר. בעדינות לקפל את הביצים שנותרו עד לא פסים להישאר.
בקערה מערבל unwashed, קצפת על מהירות בינונית-גבוהה לשיא רך, על 30 שניות. מקפלים לתוך תערובת שוקולד רק עד לא פסים להישאר.
מניחים מחבת במחבת צלייה ולמלא מחבת עם מים חמים 1 אינץ'.
אופים עד המרכז הוא רק להגדיר ו torte לא נענוע כאשר מזועזע, 60 עד 70 דקות.
הסר מחבת springform מחבת קלייה ומניח על מתלה קירור להתקרר כ -30 דקות. צמרמורת עד שנקבע לחלוטין, 2-3 שעות.
מניחים שוקולד ושמנת בקערה חסינת מיקרוגל וחום, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חמה שוקולד נמס.
מקציפים עד שהתערובת חלקה. צ ' יל, במידת הצורך, עד התערובת עבה מספיק כדי צינור.
מניחים תערובת שוקולד בשקית צנרת מצויד קצה צינור 16 עגול כפית תילים בגודל לאורך המערכת של טורט.
מניחים אגוזי לוז על גבי כל תלולית של שוקולד. כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין חדה לאורך בתוך מחבת ולהסיר צדדים של מחבת springform.