קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

טורט שוקולד נוטלה קמח

טורט שוקולד נוטלה קמח
טורט שוקולד נוטלה קמח נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 291 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, אגוזי לוז, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: טורט שוקולד ללא קמח, טורט ללא קמח שוקולד / עוגה, ו טורט שוקולד ללא קמח # SundaySupper.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תנור חום עד 350° F. המעיל התחתון הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את החלק התחתון של מחבת על גיליון גדול של רדיד לקפל את הצדדים כדי ליצור חותם עמיד למים.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים אגוזי לוז במעבד מזון ומעבדים עד הקרקע דק, 15 עד 30 שניות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מניחים שוקולד מריר, שוקולד חלב, וחמאה בקערה חסינת חום מעל סיר של מים בקושי רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
שוקולד חלבשוקולד חלב
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
חום, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת נמסה.
6
הסר מהחום ומערבבים נוטלה ואגוזי לוז קצוצים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
7
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט, להכות ביצים עם סוכר ומלח על מהירות בינונית גבוהה עד הוכפל נפח, 3 עד 4 דקות. מקפלים 1/3 ביצים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר. בעדינות לקפל את הביצים שנותרו עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
בקערה מערבל unwashed, קצפת על מהירות בינונית-גבוהה לשיא רך, על 30 שניות. מקפלים לתוך תערובת שוקולד רק עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים מחבת במחבת צלייה ולמלא מחבת עם מים חמים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
11
אופים עד המרכז הוא רק להגדיר ו torte לא נענוע כאשר מזועזע, 60 עד 70 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
הסר מחבת springform מחבת קלייה ומניח על מתלה קירור להתקרר כ -30 דקות. צמרמורת עד שנקבע לחלוטין, 2-3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
13
מניחים שוקולד ושמנת בקערה חסינת מיקרוגל וחום, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חמה שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
מקציפים עד שהתערובת חלקה. צ ' יל, במידת הצורך, עד התערובת עבה מספיק כדי צינור.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
15
טורט אבק קל עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
16
מניחים תערובת שוקולד בשקית צנרת מצויד קצה צינור 16 עגול כפית תילים בגודל לאורך המערכת של טורט.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
17
מניחים אגוזי לוז על גבי כל תלולית של שוקולד. כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין חדה לאורך בתוך מחבת ולהסיר צדדים של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים