קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

טורט שוקולד נוטלה קמח

טורט שוקולד נוטלה קמח
טורט שוקולד נוטלה קמח נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 291 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, אגוזי לוז, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: טורט שוקולד ללא קמח, טורט ללא קמח שוקולד / עוגה, ו טורט שוקולד ללא קמח # SundaySupper.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תנור חום עד 350° F. המעיל התחתון הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את החלק התחתון של מחבת על גיליון גדול של רדיד לקפל את הצדדים כדי ליצור חותם עמיד למים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים אגוזי לוז במעבד מזון ומעבדים עד הקרקע דק, 15 עד 30 שניות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מניחים שוקולד מריר, שוקולד חלב, וחמאה בקערה חסינת חום מעל סיר של מים בקושי רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
שוקולד חלבשוקולד חלב
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
חום, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת נמסה.
6
הסר מהחום ומערבבים נוטלה ואגוזי לוז קצוצים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
7
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט, להכות ביצים עם סוכר ומלח על מהירות בינונית גבוהה עד הוכפל נפח, 3 עד 4 דקות. מקפלים 1/3 ביצים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר. בעדינות לקפל את הביצים שנותרו עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
בקערה מערבל unwashed, קצפת על מהירות בינונית-גבוהה לשיא רך, על 30 שניות. מקפלים לתוך תערובת שוקולד רק עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים מחבת במחבת צלייה ולמלא מחבת עם מים חמים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
אופים עד המרכז הוא רק להגדיר ו torte לא נענוע כאשר מזועזע, 60 עד 70 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר מחבת springform מחבת קלייה ומניח על מתלה קירור להתקרר כ -30 דקות. צמרמורת עד שנקבע לחלוטין, 2-3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מניחים שוקולד ושמנת בקערה חסינת מיקרוגל וחום, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חמה שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מקציפים עד שהתערובת חלקה. צ ' יל, במידת הצורך, עד התערובת עבה מספיק כדי צינור.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
טורט אבק קל עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
16
מניחים תערובת שוקולד בשקית צנרת מצויד קצה צינור 16 עגול כפית תילים בגודל לאורך המערכת של טורט.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
17
מניחים אגוזי לוז על גבי כל תלולית של שוקולד. כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין חדה לאורך בתוך מחבת ולהסיר צדדים של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד