קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

טורט שוקולד נוטלה קמח

טורט שוקולד נוטלה קמח
טורט שוקולד נוטלה קמח נטול גלוטן, קינוח. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 308 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 291 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, אגוזי לוז, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: טורט שוקולד ללא קמח, טורט ללא קמח שוקולד / עוגה, ו טורט שוקולד ללא קמח # SundaySupper.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תנור חום עד 350° F. המעיל התחתון הצדדים של מחבת 9 אינץ ' springform עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את החלק התחתון של מחבת על גיליון גדול של רדיד לקפל את הצדדים כדי ליצור חותם עמיד למים.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים אגוזי לוז במעבד מזון ומעבדים עד הקרקע דק, 15 עד 30 שניות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מניחים שוקולד מריר, שוקולד חלב, וחמאה בקערה חסינת חום מעל סיר של מים בקושי רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
שוקולד חלבשוקולד חלב
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חום, ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת נמסה.
6
הסר מהחום ומערבבים נוטלה ואגוזי לוז קצוצים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
7
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט, להכות ביצים עם סוכר ומלח על מהירות בינונית גבוהה עד הוכפל נפח, 3 עד 4 דקות. מקפלים 1/3 ביצים לתוך תערובת שוקולד כדי להבהיר. בעדינות לקפל את הביצים שנותרו עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
בקערה מערבל unwashed, קצפת על מהירות בינונית-גבוהה לשיא רך, על 30 שניות. מקפלים לתוך תערובת שוקולד רק עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים מחבת במחבת צלייה ולמלא מחבת עם מים חמים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
אופים עד המרכז הוא רק להגדיר ו torte לא נענוע כאשר מזועזע, 60 עד 70 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
הסר מחבת springform מחבת קלייה ומניח על מתלה קירור להתקרר כ -30 דקות. צמרמורת עד שנקבע לחלוטין, 2-3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מניחים שוקולד ושמנת בקערה חסינת מיקרוגל וחום, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חמה שוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
מקציפים עד שהתערובת חלקה. צ ' יל, במידת הצורך, עד התערובת עבה מספיק כדי צינור.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
15
טורט אבק קל עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
16
מניחים תערובת שוקולד בשקית צנרת מצויד קצה צינור 16 עגול כפית תילים בגודל לאורך המערכת של טורט.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
17
מניחים אגוזי לוז על גבי כל תלולית של שוקולד. כאשר מוכן לשרת, להפעיל סכין חדה לאורך בתוך מחבת ולהסיר צדדים של מחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד