טורט שוקולד נענע
טורט שוקולד נענע דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 342 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו תוספת מוקצפת, חמאה, צבעי מאכל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מטבל יוגורט פטה נענע , מרק אפונה ותרד נענע וטורט שקדים .
הוראות
בקערה גדולה, קיצור שמנת ו-1 כוס סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, מקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה וניל ושוקולד.
בקערה קטנה מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
יוצקים לשניים משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
בסיר קטן ממיסים את השוקולד והחמאה על אש נמוכה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מסירים מהאש; להעביר לקערה גדולה. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים, מים חמים, וניל ומלח עד לקבלת תערובת חלקה.
חותכים כל עוגה לשתי שכבות אופקיות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; למעלה עם 1/3 כוס מילוי. חזור על שכבות שלוש פעמים. בקערה גדולה מערבבים בעדינות את הציפוי המוקצף, התמציות וצבעי המאכל. מקפיאים את דפנות העוגה. שומרים במקרר.