טורט שוקולד נענע דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 342 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. מתאים ל-16 מנות. תמורת 60 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו תוספת מוקצפת, חמאה, צבעי מאכל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מטבל יוגורט פטה נענע , מרק אפונה ותרד נענע וטורט שקדים .
הוראות
1
בקערה גדולה, קיצור שמנת ו-1 כוס סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות כל אחד) לחמניות חטיפי פירות אדומים
סוכריות צהובות (Tart 'n' Tinys)
(Tart 'n' Tinys)
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, מקציפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה וניל ושוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קמח, לציפוי
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
45 סוכריות צהובות קטנות (Tart 'n' Tinys)
ליקר אגוזי לוז
קמח ארפס (כגון PAN®)
ציר עוף או ציר הודו
3
בקערה קטנה מקציפים את החלבונים במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לבלילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קונדיטורים או סוכר וניל
(Tart 'n' Tinys)
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אופים ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
1 פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
6
בסיר קטן ממיסים את השוקולד והחמאה על אש נמוכה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוז, קליפה, כ-3 כפות, ועוד לקישוט
נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממארז קישור גדול
ציוד שתשתמש בו
פילה פורל, עצמות סיכה הוסרו, טפיחות יבשות
7
מסירים מהאש; להעביר לקערה גדולה. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים, מים חמים, וניל ומלח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי פקאן קצוצים דק, או סוג האגוזים האהוב עליך
45 סוכריות צהובות קטנות (Tart 'n' Tinys)
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ציר עוף או ציר הודו
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
8
חותכים כל עוגה לשתי שכבות אופקיות.
9
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; למעלה עם 1/3 כוס מילוי. חזור על שכבות שלוש פעמים. בקערה גדולה מערבבים בעדינות את הציפוי המוקצף, התמציות וצבעי המאכל. מקפיאים את דפנות העוגה. שומרים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (0.3 אונקיות) ג'לטין תותים ללא סוכר
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה