טורט שוקולד עם קלבדוס-תאנים עלומות
טורט שוקולד עם תאנים עלומות קלבדוס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 692 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך אבקת קקאו, קלבדוס, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו תאנים עלומות Zinfandel עם ריקוטן ושוקולד מריר, אגסים עלומים עם תאנים מתובלות, ו תאנים עלומות ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע תנור; מחממים ל 191°. חמאה 9 " - מחבת קפיץ קוטר או מחבת עוגה וקו עם סיבוב של קלף. קלף חמאה ומפזרים מחבת עם סוכר superfine.
להמיס שוקולד בקערה חסינת חום להגדיר על סיר של מים רותחים (קערה לא צריך לגעת במים), ערבוב, עד חלקה; תן מגניב מעט.
אגוזי לוז דופק, קמח, אבקת קקאו, מלח, ו 1/2 כוס סוכר superfine במעבד מזון עד הקרקע דק; לנפות דרך מסננת רשת בינונית. Pulse כל חתיכות גדולות יותר שוב במעבד מזון, במידת הצורך.
באמצעות מיקסר חשמלי במהירות גבוהה, לנצח 1 כוס חמאה הנותרים 3/4 כוס סוכר superfine עד אור ורך, על 4 דקות.
הוסף חלמונים, 1 בכל פעם, מכה כדי להתמזג בין תוספות. מקציפים בוניל. הפחת מהירות נמוכה; מערבבים בשוקולד מותך. בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים, ערבוב רק עד בשילוב.
באמצעות מקצף נקי עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר בקערה בינונית עד פסגות נוקשות טופס.
באמצעות מרית גומי, לקפל 1/3 של לבנים לתוך הבלילה שוקולד כדי לשחרר, ואז לקפל לבנים הנותרים לתוך הבלילה רק עד בשילוב. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עוגה 20 דקות, ואז להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ואופים עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 30-40 דקות יותר.
העבר מחבת מתלה תיל; תן עוגה מגניב 30 דקות לפני unmolding להתקרר לחלוטין.
לעשות קדימה: העוגה יכולה להיות אפויה 2 ימים קדימה. אחסן היטב בטמפרטורת החדר.
להביא קלבדוס, סוכר מגורען, ו 2/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן, ערבוב כדי לפזר סוכר.
מוסיפים תאנים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים בעדינות עד שתאנים רכות מאוד, 20-25 דקות.
מגישים עוגה עם תאנים וסירופ.
לעשות קדימה: תאנים ניתן לחלוט 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה.